Home » Concurs

Concurs: Castiga o invitatie la V for Verde!

26 September 2013 scris de Niciun comentariu

Afis-targul-V-for-Verde-editia-a-II-a-1-223x300 (1)Vrei sa duci o viata sanatoasa si faci in continuu eforturi pentru a avea un stil de viata conform? Esti pasionat de gatit, intotdeauna incerci sa iti prepari hrana intr-un mod sanatos si esti deschis catre raw food? Preferi cosmeticele organice si produsele eco? Daca ai raspuns cu “Da” la macar una dintre intrebari, inseamna ca nu poti sub nicio forma rata Targul Mintilor Deschise V for Verde ce va avea loc in acest weekend in Bucuresti. Demonstreaza-ne pasiunea ta pentru verde si poti castiga o invitatie la V for Verde din partea KoolHunt.ro!

Demonstreaza-ne pasiunea pentru verde si poti castiga una dintre cele 2 invitatii la Targul V for Verde din Bucuresti oferite de KoolHunt.ro!

Posteaza pe pagina de Facebook a KoolHunt.ro o fotografie din care sa reiasa pasiunea ta pentru verde si natural si poti castiga una dintre cele 2 invitatii la targ oferite de KoolHunt.ro. 

vforverde_map1-300x279Weekendul asta nu poti sa ratezi Targul Mintilor Deschise!

Targul V for Verde isi redeschide portile pe 28 si 29 septembrie, intre orele 11.00 si 20.00, la Casa Universitarilor din Bucuresti (strada Dionisie Lupu 46). Peste 50 de expozanti atent selectionati pregatesc pentru comunitatea mintilor deschise delicatese si bunatati bio, produse alimentare slow food si raw food, cosmetice organice, ateliere de gatit, workshop-uri, colectii de moda green chic fashion si haine preloved, precum si produse eco deco, realizate din materiale reciclate si alternative.

Printre invitatii speciali se numara Olivia Steer, adepta a regimului raw-vegan si autoare a volumului „Dulciuri de poveste”, si Larisa Petrini, Ambasador Jamie Oliver in Romania, care va oferi sfaturi pentru o dieta sanatoasa.

Perioada de desfasurare a concursului: 26 – 27 septembrie 2013

Mecanismul de desfasurare al concursului: Posteaza pe pagina de Facebook KoolHunt.ro o poza din care sa reiasa pasiunea ta pentru verde si natural si poti castiga o invitatie la targul V for Verde din partea KoolHunt.ro. Castigatoriii vor fi alesi de juriul format din echipa redactionala KoolHunt.ro.

Atentie! Nu poti inscrie decat o singura poza in concurs. Participantii care vor inscrie mai mult de o poza vor fi automat descalificati.

 

Modalitatea de desemnare a castigatorului: Concursul va avea 1 castigator, acesta primind un bilet la targul V for Verde. Castigatorul va fi ales de echipa KoolHunt.ro din participantii care au postat pe pagina de Facebook KoolHunt.ro o fotografie din care sa reiasa pasiunea sa pentru verde si natural. Atentie! Numai fotografiile publicate pe pagina de Facebook KoolHunt.ro intra in concurs.

Data de anuntare a castigatorului: 27 septembrie 2013, pana in ora 12:00

 

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*