Home » Concurs

Concurs: Cafepedia Romana te invita la Seara Norvegiana!

7 October 2013 scris de Niciun comentariu

seara-norvegiana-cafepedia-romana[Concursul a luat sfarsit – ramaneti insa alaturi de KoolHunt.ro si verificati pagina de concursuri. Va pregatim periodic si alte surprize placute!]

Frigul incepe sa se simta afara, asa ca gurmanzii nostri koolhunteri isi indreapta preferintele catre tari mai reci, catre preparate scandinave si peste din belsug. Cafepedia Romana organizeaza miercuri, pe 9 octombrie, Seara Norvergiana. Koolhunterii te provoaca la un concurs de foto cu bucate speciale. Demonstreaza-ne ca esti un bucatar desavarsit si un fotograf la fel si te trimitem la Seara Norvegiana de la Cafepedia Romana de miercuri!

Ca marea-n bucate – Seara cu delicatese din Norvegia, 8 feluri signature dish Cafepedia si welcome drinks!

A 30-a editie a Bucate Unicate va asteapta miercuri, 9 octombrie, cu preparate scandinave. De la 19:30 la Cafepedia Romana! Vom pregati un meniu traditional bucatariei scandinave. O bucatarie bogata in peste si legume, in special murate. Somonul afumat reprezinta cea mai mare importanta contributie a bucatariei norvegiene la bucataria internationala. In Norvegia sunt apreciate somonul, crevetii, crabii, midiile, specialitati din carne de ren, rata, pasare de curte, miel si berbec, dar si porcul si vita, toate garnisite cu legume murate si marinate. Deserturile sunt in mare parte cu mere si biscuiti sau cu fructe de padure. Se bea bere, dar si vodca si sucuri de fructe.

Bufetul va fi unul de tip bufet suedez cu 8 feluri de mancare (aperitive, feluri principale, si desert) si un welcome drink la un pret unic: 60 lei. Nimeni nu pleaca fara sa deguste toate preparatele.

Nu va lipsi tombola cu premii de la partenerii nostrii Bazarul cu mirodenii si Imes Distribution precum si ofertele la preturi speciale de calatorie pentru Norvegia de la GoTravel, valabile doar pentru clientii Bucate Unicate. Distractia e garantata!

Locurile sunt limitate, rezervarile se fac telefonic la 0721 102 101 pana marti la pranz.

Castiga un bilet la evenimentul Bucate Unicate “Seara Norvegiana” din Cafepedia Romana!

Cafepedia Romana si KoolHunt.ro ofera un bilet la evenimentul din 9 octombrie participantului cu cel mai mult talent la fotografie culinara. Posteaza pe pagina de Facebook KoolHunt.ro o fotografie cu un preparat culinar propriu de care esti mandru si poti castiga un bilet la evenimentul “Seara Norvegiana”.

Perioada de desfasurare a concursului: 7 – 9 octombrie 2013

Mecanismul de desfasurare al concursului: Posteaza pe pagina de Facebook KoolHunt.ro o poza cu un preparat culinar propriu de care esti mandru. Fotografia care va fi aleasa de echipa KoolHunt.ro ca fiind cea mai reusita va castiga un bilet la evenimentul Bucate Unicate “Seara Norvegiana”.

Atentie! Nu poti inscrie decat o singura poza in concurs. Participantii care vor inscrie mai mult de o poza vor fi automat descalificati.

Modalitatea de desemnare a castigatorului: Concursul va avea 1 castigator, acesta primind un bilet la evenimentul Bucate Unicate “Seara Norvegiana” din Cafepedia Romana. Castigatorul va fi ales de echipa KoolHunt.ro din participantii care au postat pe pagina de Facebook KoolHunt.ro o fotografie de la cea mai tare petrecere la care au fost in vara 2013. Atentie! Numai fotografiile cu preparate culinare proprii publicate pepagina de Facebook KoolHunt.ro intra in concurs.

Data de anuntare a castigatorului: 9 octombrie 2013, pana in ora 12:00

Castigatorul concursului: Diana Munteanu

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*