Home » Concurs

Concurs: Bucate Unicate Republica Dominicana

8 February 2014 scris de 4 comentarii

bucate-unicate-republica-dominicanaChimichurri burger, bombas de camarones y papas, quipes, sancocho, bandera dominicana, ensalada de papas dominicana, tostones… Nu, nu am invatat o limba straina, este vorba despre meniul cu care va asteapta Cafepedia Romana la o noua editie Bucate Unicate – Bucate Unicate Republica Dominicana, miercuri, 12 februarie, incepand cu ora 19:30. Daca va simtiti creativi, va puteti masura inspiratia la concursul nostru si puteti castiga o invitatie la eveniment.

Cafepedia Romana te invita la Comida Criolla – seara cu delicatese din Republica Dominicana 

Bucataria Republicii Dominicane are multe in comun cu traditiile gastronomice ale insulelor vecine din Puerto Rico si Cuba, precum si cu tara cu care imparte insula Hispaniola, cu, Haiti.  Influentele culturale diferite sunt, de asemenea, reflectate in alimentele preferate ale dominicanilor. Bucataria Republicii Dominicane este in principal o combinatie dintre bucataria spaniola si cea indigena Táino si africana.

meniu republica dominicana (1)Miercuri 12 februarie de la ora 19:30, Cafepedia Romana va asteapta la o seara speciala cu bucate deosebite. Bufetul va fi unul de tip bufet suedez cu minim 8 feluri de mancare (aperitive, feluri principale, si desert) si un welcome drink la un pret unic: 60 lei. Nimeni nu pleaca fara sa deguste toate preparatele! Locurile sunt limitate asa ca va rugam sa faceti rezervare la 0721 102 101.

Chimichurri Burger…mai este numit si Burger Dominican. Se face cu carne de vita sau porc la gratar, legume si salsa rosa iar gustul final este dat de condimentele folosite.

chimicurry burger

Bombas de camarones y papas…’bombe’ de cartofi cu creveti…un fel de mancare servit in special la tarabele de pe strazile din Dominicana

bambas

Quipes sunt niste parjoale din bulgur, stafide, carne tocata si condimente servite cu sos tabasco.

quipes

Preparatul national dominican este LA BANDERA DOMINICANA (steagul dominican) si contine orez, fasole, carne de pui si salata.

bandera dominicana

Sancocho este vedeta bucatariei dominicane si e o mandrie pentru gospodine sa pregateasca acest fel de mancare. Se serveste la ocazii speciale si se pregateste din 7 feluri de carne si preparate din carne, legume si mirodenii. In Republica Dominicana cuvantul sancocho este sinonim cu petrecere!:)

Castiga un bilet la evenimentul Bucate Unicate Republica Dominicana din Cafepedia Romana!

Cafepedia Romana si KoolHunt.ro ofera un bilet la evenimentul din 12 februarie participantului care posteaza pe pagina de Facebook KoolHunt.ro o imagine care este reprezentativa pentru talentele sale culinare. Posteaza pe pagina de Facebook KoolHunt.ro o imagine care demonstreaza ca esti un talentat bucatar si poti castiga un bilet la evenimentul “Bucate Unicate Republica Dominicana”.

Perioada de desfasurare a concursului: 8 – 12 februarie 2014 (pana pe 12 februarie, ora 11:00 dimineata)

Mecanismul de desfasurare al concursului: Posteaza pe pagina de Facebook KoolHunt.ro o imagine care ti se pare reprezentativa pentru talentul tau de bucatar. Fotografia care va fi aleasa de echipa KoolHunt.ro ca fiind cea mai reusita va castiga un bilet la evenimentul Bucate Unicate Republica Dominicana de miercuri, 12 februarie.

Atentie! Nu poti inscrie decat o singura fotografie in concurs. Participantii care vor inscrie mai mult de o fotografie vor fi automat descalificati.

Modalitatea de desemnare a castigatorului: Concursul va avea 1 castigator, acesta primind un bilet la evenimentul Bucate Unicate Republica Dominicana din Cafepedia Romana. Castigatorul va fi ales de echipa KoolHunt.ro din participantii care au postat pe pagina de Facebook KoolHunt.ro o imagine care sa le demonstreze talentele culinare. Atentie! Numai imaginile care reprezinta talentele voastre de bucatar, publicate pe pagina de Facebook KoolHunt.ro, intra in concurs.

Concursul este promovat pe BestConcurs.ro.

Data de anuntare a castigatorului: 12 februarie 2014, ora 12:00

4 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*