Home » Concerte

Concert Cuentos del Sur – Buenos Aires vine La Un Ceai!

29 January 2014 scris de Niciun comentariu

afis concert 4 copyConcertul de muzica sud-americana Cuentos del Sur va avea loc vineri, 31 ianuarie, de la ora 20:00 La Un Ceai (Strada Luigi Cazzavillan nr.25). In concert ii vom asculta La Un Ceai pe Ioana Ernea (voce), Alexandru Nuc? (chitara, bandoneon, voce), Raubel Torres Gonzales (bongos, cajon).

Alexandru Nuca e muzica! A inceput sa studieze chitara la 6 ani si de atunci a luat genurile muzicale pe rand, ca si instrumentele. A inceput sa danseze tango si la el s-a oprit, cumva, crescandu-i intre palme un bandoneon pe care l-a invatat sa planga si sa rada in ritmul acestei frumoase muzici, muzica pentru care il las? din maini doar ca sa ia chitara sau partenera de dans.

Raubel Torres Gonzales e ritmul! S-a nascut la Havana – Cuba, unde a studiat la “Scoala Nationala de Arte”. A sustinut concerte in Cuba, dar si mai multe tari europene precum Germania, Olanda, Italia, Danemarca, Suedia, Belgia si Romania. Raubel a cantat si canta alaturi de solisti foarte cunoscuti: Biu Marquetti, Analia Selis, Wladimir Pesantez, Orchestra Salii Radio, Tasha Rodriguez si multi altii.

Ioana Ernea e trairea! Nu a facut studii de canto, ci de actorie, asa ca ea nu cant?, ci povesteste melodiile pe care le interpreteaza. Tot tangoul a facut-o sa povesteasca alaturi de Alexandru, pe care l-a convins, insa, pentru acest concert sa ii alature si bolerouri din Mexic si Cuba, pentru caldura lor deosebita, dar si o mai mare varietate a ritmurilor.

Pretul unui bilet la concertul Cuentos del Sur este de 25 lei, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0724 017 318.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*