Home » Carti, Evenimente

Classic Summer Bookfair by BookBlog – carti, si ceai, si fapte bune!

6 July 2011 scris de Niciun comentariu

Ceai si lectura – cuvinte magice care suna dulce, a caldura balsamica pentru trup si suflet. Mereu la curent cu stimulii care incita tineretul la lectura, BookBlog organizeaza un targ de carte… in ceainariile bucurestene. Degustarea si im-book-area va avea loc intre 9 si 14 iulie, in cadrul ceainariilor Ramayana (9-10 iulie), Lente Cafe (11-12 iulie) si Green Tea (13-14 iulie).

Ce ne asteapta la Classic Summer Bookfair?

“Desfasuratorul” anunta reduceri substantiale, intr-o perioada relativ scurta: pe durata targului Classic Summer Bookfair, organizat cu sprijinul Fundatiei Dinu Patriciu, costul unei povesti bune intra la apa!

Editura All ofera la preturi reduse spre derizorii cartile din noua sa colectie Strada Fictiunii. Beletristica All se ieftineste cu 20% fata de scorurile afisate prin librarii! La fel de imbietoare vor fi si preturile cartilor din tolba Elefant.ro – o reducere de 15% ne va da ghes la adunat provizii pentru timpii morti de pe plaja sau din tren. Sau poate pentru timpii cei mai vii din ziua tanarului cocosat mental de munca pe “plantatie”… Depinde ce inseamna Cartea pentru fiecare-n parte!

Mana de la mana, carte cu carte, pentru comunitate

Mai mult decat o scurtatura spre catharsis prin lectura, targul de carte pus la cale de BookBlog ridica stindardul luptei pentru responsabilizarea societatii. Daca vom cumpara carti pentru delectarea proprie, BookBlog ne ofera simultan si un alt avantaj la fiecare tranzactie. Si anume, avantajul de a da o mana de ajutor.

Cum poate cartea ta sa aduca beneficii altuia? Indirect, dar sigur – multumita BookBlog. Promitand sa doneze tot comisionul care li s-ar cuveni din vanzari, organizatorii vor contribui la punerea pe roti a unor proiecte sociale care le, si ne, merita contributia.

Banutii incasati in ceainariile bucurestene vor fi deci folositi pentru sustinerea initiativei “Scoala dupa scoala”, din satul Gura Rosie, si a proiectului “Hablamos español!” din satul Vinerea (ambele in judetul Alba). Bobocii claselor primare din Gura Rosie vor avea parte de resurse pentru activitati extra-scolare, iar mai “varstinicii” scolii generale din Vinerea vor invata spaniola. Si toate astea pentru ca tu ai intrat intr-o ceainarie cocheta ca sa te delectezi cu o licoare si-o poveste!

Asadar, sperand ca v-am convins sa ne credeti pe cuvant ca targul merita vizitat, iata programul complet al Classic Summer Bookfair:

Ramayana, pe 9 si 10 iulie, intre 15:00 si 21:00

Lente Cafe, pe 11 si 12 iulie, intre 13:00 si 21:00

Green Tea, pe 13 si 14 iulie, intre 18:00 si 21:00

Ne vedem acolo!

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*