Home » cinema

Cele mai asteptate filme ale anului 2009

5 January 2009 scris de 4 comentarii

La sfarsit de an ne ocupam de retrospective, la inceput de an vine vremea listelor de obiective/lucruri pe care le asteptam/lucruri pe care ni le dorim. La fel se intampla si in cinema. Este momentul la inceput de 2009 sa vedem ce filme au fost votate de publicul de pretutindeni ca fiind cele mai asteptate filme ale anului 2009. Evident, fiecare revista/site/publicatie cu poll-ul ei si, in consecinta, cu rezultatele sale. Am selectat dintre ele pe cele mai des intalnite si iata sinteza rezultata:

  • Harry Potter and the Half-Blood Prince – aka cea de-a 6-a parte a celebrei serii Potter. Asteptarea este cu atat mai mare cu atat filmul era asteptat sa aiba premiera in 2008. Nerabdarea creste, la fel si entuziasmul. Va fi Harry Potter and the Half-Blood Prince cel mai bun din serie asa cum s-a anuntat?
  • xmen origins wolverine

  • X-Men Origins: Wolverine – Seria avandu-i ca protagonisti pe Hugh Jackman si Halle Berry a numarat pana in prezent 3 filme, ultimul avand premiera in 2006. Este momentul pentru cea de-a patra parte a X-Men, cea care ne va duce la inceputurile povestii. De aceasta data insa, din pacate, fara Halle Berry, fara Ian McKellen si fara Patrick Stewart.
  • Transformers 2: The Revenge of the Fallen – Optimus si Shia se intorc cu un nou blockbuster, continuare a primei parti din 2007. Megan Fox si Shia LaBoeuf nu pot fi decat o combinatie binevenita, atragand un public numeros in salile de cinema.
  • ice age 3 dawn of dinosaurs

  • Ice Age 3 – Scrat se indragosteste, aventurile continua si ni se promite acelasi grad ridicat de distractie. Dupa cea de-a doua parte Ice Age din 2006, cea de-a treia parte intitulata Dawn of the Dinosaurs se anunta a fi mult mai spumoasa.
  • Angels & Demons – Dan Brown revine cu un nou blockbuster pe marile ecrane – ecranizarea romanului Ingeri si Demoni – in nici un caz o continuare a Codului lui da Vinci, pentru necunoscatori, ci o poveste similara. Tom Hanks in rol principal, Naomi Watts secondandu-l.
  • Night at the Museum 2: Battle of the SmithsonianBen Stiller a avut un mare succes in 2006 cu Night at the Museum, deci o continuare era de asteptat. Abia asteptam sa ne distram la fel de copios ca si prima data.

Vor fi rezultatele pe masura asteptarilor? Ramane de vazut si de criticat/aplaudat in consecinta.

4 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*