Home » cinema, Filme

Castigatorii MTV Movie Awards 2010

7 June 2010 scris de 1 comentariu

mtv_awards_2010_rb_ksEditia 2010 a MTV Movie Awards, desfasurata duminica 6 Iunie 2010, la Los Angeles, si-a desemnat castigatorii. Filmul The Twilight Saga: New Moon a strans cele mai multe voturi de la fani si a obtinut, astfel, 4 premii. Productia a castigat  inclusiv premiul pentru cel mai bun film al anului. Protagonistii productiei, Robert Pattinson si Kristen Stewart au fost desemnati cel mai bun actor, respectiv cea mai buna actrita. Cei doi, care formeaza un cuplu si in viata reala, au impartit si premiul pentru cel mai bun sarut.

Unul din momentele cele mai interesante ale serii a fost aparitia Sandra Bullock, prima oara de la divort.  Aceasta a avut pe langa un discurs interesant si un moment excelent cu Scarlett Johansson, avand in vedere nominalizarea pentru cel mai bun sarut din The Proposal.

Mai jos puteti vedea care au fost castigatori acestui an la premiile MTV Movie Awards:

Premiul MTV Movie Awards 2010 pentru cel mai bun filmThe Twilight Saga: New Moon

Premiul MTV Movie Awards 2010 pentru cea mai buna actritaKristen Stewart pentru The Twilight Saga: New Moon

Premiul MTV Movie Awards 2010 pentru cel mai bun actorRobert Pattinson pentru The Twilight Saga: New Moon

Premiul MTV Movie Awards 2010 pentru cea mai buna actrita debutanta Anna Kendrick pentru
Up in the Air

Premiul MTV Movie Awards 2010 la categoria “global superstar” Robert Pattinson

Premiul MTV Movie Awards 2010 pentru cel mai bun actor de comedieZach Galifianakis pentru The Hangover

Premiul MTV Movie Awards 2010 pentru cel mai bun rol de erou negativ Tom Felton in Harry Potter and the Half-Blood Prince

Premiul MTV Movie Awards 2010 pentru cel mai bun sarutKristen Stewart si Robert Pattinson pentru sarutul din filmul The Twilight Saga: New Moon

Premiul MTV Movie Awards 2010 pentru cea mai buna scena de lupta Beyoncé Knowles si Ali Larter pentru scena de lupta din filmul Obsessed

Premiul MTV Movie Awards 2010 pentru cel mai bun moment WTFKen Jeong in The Hangover

Premiul MTV Movie Awards 2010 pentru “Best Scared-As-S” –  Amanda Seyfried pentru Jennifer’s Body

Premiul MTV Movie Awards 2010 pentru biggest “Badass Star”Rain

Premiul MTV Generation Movie Award 2010 – Sandra Bullock pentru cariera sa remarcabila. Pe Sandra Bullock o puteti vedea in The Blind Side si The Proposal.

Mai multe detalii, poze, videouri si interviuri de la si despre MTV Movie Awards 2010 pe IMDb, pe blogul MTV Movies Blog sau pe site-ul oficial MTV Movie Awards 2010.

1 comentariu »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*