Home » Stiri cinema

Cameron Diaz combinata cu Jude Law?

30 July 2007 scris de Niciun comentariu

Sau sa zic Jude Law combinat cu Cameron Diaz??? Asta mai ales pentru ca (prietenii mei stiu) nu prea sunt o mare fana a lui Cameron si sunt, in schimb, mare fana a lui Jude.

Intru si eu ca omul pe stirile din cinema azi sa ma mai pun putin la curent cu ce se intampla (si sa il mai verific/stresez putin pe Remus) si ce vad? Cameron Diaz si Jude Law sunt impreuna.

Dupa despartirea de Sienna Miller din noiembrie 2006, in viata sentimentala a britanicului Jude nu parusera sa se mai petreaca evenimentele notabile. La fel, in viata Cameronei, marcata de despartirea furtunoasa de Justin Timberlake din ianuarie 2007, nu pareau sa se fi produs noi focuri de artificii.

Cameron si Jude s-au intalnit pe platourile de filmare de la The Holiday si se pare ca inca de atunci s-au indragostit unul de celalalt. Conform declaratiilor Cameronei “Jude este carismatic, amuzant, deschis si fermecator. Este foarte usor sa te indragostesti de el”.

Sa vedem cat va dura… si asta mai ales atunci cand ambii actori au declarat ca vor sa o ia usor, intrucat fostele relatii i-au facut sa sufere in trecut.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*