Home » Localuri

Cafepedia Universitate – a doua locatie a lantului lui Mahu

3 December 2007 scris de 2 comentarii

brand1[Update: Cafepedia Universitate s-a inchis.]

KoolRank: 7.5/10

atmosfera si design interior: 7.5/10

meniu: 8.5/10

servire: 7/10

preturi: 8/10

In locul vechiei cafenele business de la Universitate Lavazza, a rasarit de ceva vreme – in jurul lunii august, vara 2007 – o noua cafenea sub brandul Cafepedia. Se pare ca lui Catalin Mahu, proprietarul brandului si lantului de restaurante La Mama a inceput sa ii placa businessul cu cafenele.

Care-i atmosfera din Cafepedia Universitate si cum sta la capitolul design interior?

Dupa cum v-ati obisnuit de la locatia din pta. Alba Iulia, brandul Cafepedia are ca trademark semi-intunericul. Nu stiu cat de bine se potriveste acest semi-intuneric cu o cafenea business dotata cu wireless in scopul intalnirilor de afaceri, dar aceasta este alegerea Cafepedia. Poate asa vor obtine sigur drept clienti cuplurile de indragostiti in cautarea intimitatii.

Mobilierul si decorul sugereaza o ambianta classy, oficiala, tonurile si stilul fiind aceleasi din Cafepedia pta. Alba Iulia. Saloanele sunt mult mai impunatoare si mai dezvoltate din punct de vedere arhitectural, ceea ce creeaza o atmosfera mai rece.

Meniul

Meniul este acelasi cu care unii poate s-au obisnuit de la Cafepedia din pta. Alba Iulia nr. 2. Cafele clasice (eternele espresso, cappuccino, marocchino, cafe latte), cafele mai elaborate (de la ness frappe si irish coffee devenite deja clasice la variatii vanilate sau amaretto), cocktailuri originale cum ar fi Comfort Coffee, Hot Dylan, Scrump Coffee, Boston Carribean Coffee si Frozen Irish Coffee, salate cu prosciutto, pui si ton, sandwichuri, gustari diverse, croissante, prajituri si bineinteles ceaiuri calde sau reci aromate diferit. Va recomand sa incercati Salata cu prosciutto si

Servirea

Servirea este amabila, personalul fiind excelent in comparatie cu cel din pta. Alba Iulia. Nu de putine ori am refuzat sa mai merg la Cafepedia din pta. Alba Iulia datorita personalului, dar cu servirea de aici se poate spune ca brandul Cafepedia a fost salvat.

Preturile

Preturile sunt aceleasi – o bautura oscileaza in functie de cat de elaborata este intre 6 si 15 RON, salatele si gustarile se ridica la 20 RON, iar bauturile merg la 10 RON si in jurul acestei valori.

Noua locatie Cafepedia poate fi vizitata la adresa b-dul. Elisabeta nr. 11 – 13, pe coltul unde pana mai de curand era cafeneaua Lavazza.

  photo of Cafepedia {$surname} Cafepedia Universitate
  Adresab-dul. Elisabeta nr. 11 – 13
  Sector 1 , Bucuresti , Romania
  Telefon: 0721 102 102
  Map of
  Yahoo Map - Live Map


2 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*