Home » Filme

Butterfly on a wheel – sa nu inseli, sa nu ucizi…

23 October 2007 scris de 4 comentarii

CoolRank: 8/10butterflyonawheel_whole

atmosfera & entertainment: 8/10

regie: 8/10

actori: 8/10

scenariu: 8/10

montaj: 8/10

Nota IMDb: 6.7/10

Ce ai face daca un strain ar aparea din senin in viata ta perfecta si ti-ar distruge incet-incet tot ce ai construit pana acum? Ce ai mai fi tu fara jobul tau si pozitia pe care ti-ai construita, fara familia si relatiile pentru care ai luptat, fara banii pe care i-ai strans, fara demnitate?

Vom avea parte de multa adrenalina, urmarind cu sufletul la gura in Butterfly on a wheel un rapitor diabolic, o cursa disperata pentru salvarea unei vieti, o familie tipic american aparent perfecta, care in spatele minciunilor credea ca nu  i se poate intampla nimic rau.

No one knows how far they can go… until they are pushed

Filmul are ca punct de pornire fraza “Who breaks a butterfly on a wheel?”, care butterflyonawheel_gerardbutler_mariabelo3are in spate metafora distrugerii unei creatii perfecte. Exact asta urmeaza sa experimenteze cuplul perfect format din Gerard Butler si Maria Bello in Butterfly on a wheel. Filmul are un suspans psihologic foarte bine construit, iar personajul (aparent) negativ este real, prezent si iti da fiori pe sirea spinarii.

Finalul merita mai mult decat intregul Butterfly on a wheel, adaugand o nota in plus de inteligenta intregii productii. Nu spun ca este total neasteptat, caci este departe de asta, dar este un final interesant, care demonstreaza ca suspansul continuu a meritat.

Despre actori si regie ce se poate spune?

butterflyonawheel_pierce brosnan_mariabelo

Butterfly on a wheel nu aduce nimic original sau spectaculos in peisajul cinematografic complex al thriller-urilor psihologice, dar poseda cateva atuuri care te tin in suspans pana la final, iar asii ascunsi in maneca sunt reprezentati in acest caz de actorii distribuiti in rolurile principale.

Pierce Brosnan est6e de-a dreptul uluitor, joaca mai bine ca niciodata, un joc cu totul diferit de cel cu care eram noi obisnuiti. In loc de fermecatorul Bond, Brosnan adopta acum o atitudine stil Clive Owen, de dur suparat pe viata, privire intensa si vorbit printre dinti. Cabutterflyonawheel_pierce brosnan_mariabelo2rismaticul actor e atat de rau, incat aproape ca te face sa uiti cat e de sexi…

In comparatie Gerard Butler dezamageste un pic, tind sa cred ca cioculetul din 300 i se potrivea mai bine, caci in Butterfly on a wheel este mai afectat decat necesar. Sau poate isi joaca prea bine rolul si de aceea felul in care insista, tipic masculin, in minciuna il face antipatic.

Maria Bello isi duce foarte bine la indeplinire sarcinile primite, oferind o prestatie convingatoare si conferind filmului un aer de credibilitate.

Verdictul KoolHunt.ro

Daca nu ati apucat pana acum sa vedeti Butterfly on a wheel, va recomand sa o faceti, intrucat este un film captivant, plin de suspans, plin de surprize si rasturnari de situatie.Si sa iti mai vina dupa asta sa iti inseli partenerul de viata…

4 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*