Home » Evenimente

Bucharest-Style- 2 years anniversary & Website relaunch party

1 March 2012 scris de Niciun comentariu

Bucharest-style, unul din cele mai apreciate bloguri de street style autohtone, sarbatoreste 2 ani de existenta si totodata relansarea website-ului. Evenimentul va avea loc Vineri, 9 martie, la S.T.U.P SQUAT B ( Str. Nicolae Golescu nr. 5, Sector 1, Fratelli Espresso bar) si va incepe la orele 22:30. Party-ul va fi intretinut de DJ Sharky si Paula Will Do si va reuni cele mai spectaculoase persoane din lumea modei. In cadrul evenimentului va exista o mini-expozitie in care vor putea fi admirate cele mai inspirate tinute de pe Bucharest-style si proiectii. In plus, te astepta surprize de la Chambord si Oriflame.

Bucharest style a fost fondat in urma cu 2 ani de Silvia si Raluca si prezinta cele mai creative tinute capturate pe strada sau la diverse evenimente fashion, interviuri cu bloggerii romani de moda, colectii ale designerilor romani, interviuri despre cariere fashionable si interioare de case. Blogul se afla la cel de-al doilea eveniment de acest gen, anul trecut sarbatorind cu un eveniment dublu alaturi de La Chatterie si Pixie shoes la showroom-ul acestora.

Dress code : Bows & Bow ties.

 

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*