Home » Baruri

Bruno – un vin bun la un pahar de vorba

1 December 2009 scris de 2 comentarii

CoolRank: 9/10Bruno4

– atmosfera si design: 9/10

– meniu: 9/10

– servire: 8.5/10

– preturi: 9/10

Bruno Wine Bar este un loc dedicat adevaratilor cunoscatori. Cei pasionati de vinuri vor fi cei care vor putea aprecia la adevarata valoare acest mic local din centrul vechi. Asta neinsemnand ca restul nu il vor gasi agreabil.

Care-i atmosfera in Bruno Wine Bar si cum sta la capitolul design interior?

Atmosfera se poate defini intr-un singur cuvant: intim. Este un local foarte mic, cu etaj si cu doar cateva mese de lemn.Bruno1 Edith Piaf, Jaques Brel si alti contemporani de-ai lor, in special francezi, iti vor tine companie cat timp vei savura un pahar de vin. Nota 10 pentru muzica, nici ca se putea mai potrivita. Decorul este foarte simplu. La etaj, singurele elemente care umplu spatiul sunt un tablou, un radio vechi si un cuier. Toate sunt in nuante inchise, dar lumina micilor veioze le da tente calde.

Ce mancam si bem bun la Bruno Wine Bar?

Vinuri, vinuri, vinuri. De toate soiurile, cu provenienta din Africa de Sud, Argentina, Chile, Franta sau Portugalia. Anii variaza de la 1998 – Domaine de Ravanes, un vin alb frantuzesc – si pana in 2008. Dintre numeroasele feluri, aproape jumatate sunt romanesti, de soiuri diverse: Feteasca Regala, Cabernet, Muscat, Sauvignon, Pinot Noir. Fiecare tip de vin este servit dupa un ritual riguros: racit sau la temperatura camerei, dupa caz. Apoi clientul este invitat sa il deguste. Abia dupa ce acesta a aprobat, vinul ii este turnat in paharul adecvat.

Mie mi-a fost recomandat un Sherry dulce din Spania care intr-adevar mi-a placut mult. Si il recomand doamnelor care isi vor insoti iubitul sau amicii de sex masculin in Bruno wine bar. Pentru domni nu fac recomandari. Nu mi-as permite sa le fur bucuria de a analiza pe rand cele 80 de feluri de licoare nobila.

Ca sa insosteasca vinul, cei de la Bruno s-au gandit la delicii in ton, adica branzeturi si mezeluri. Bruno2Le veti primi pe un platou mare insotite de struguri si masline. Sunt absolut savuroase si merg de minune cu vinul.

Am remarcat ca denumirea completa a barului este Bruno Wine Bar and Coffee Shop. Nu va lasati amagiti, este vorba despre aceleasi tipuri de cafele ca peste tot. Ceea ce nu ma mira deloc, pentru ca atunci cand dai asemenea atentie unui domeniu atat de complex ca vinul, numai la cafea nu-ti mai sta gandul.

Cash or credit? Cum sunt preturile in Bruno Wine Bar?

Judecand dupa calitatea lichidului special vandut aici, as zice ca preturile sunt adecvate. Cele mai multe soiuri la pahar sunt 9 lei, dar pot ajunge si la 25. Degustatorii entuziasti pot alege un vin la sticla, al carui pret incepe de la 36 si pana 240 lei, pentru spaniolul Alma Tobia Rioja din 2004.

Ca sa acoperim si produsele care nu sunt vinuri, va spun ca un cappuccino este 7 lei, iar un tip de branzeturi romanesti 9 lei. La cele frantuzesti, preturile sunt putin mai ridicate, adica pana la 25 lei pentru Roquefort. Sau puteti alege un platou romanesc, cu telemea, cascaval afumat, babic si carnati de 19 lei.

Cum suntem serviti in Bruno Wine Bar?

Fiecare client este salutat cand vine si cand pleaca. Chelnerii sunt amabili si servesc vinul ca la carte.Bruno3 Stiind teoretic care sunt etapele prin care trece o sticla de vin inainte de a fi servita la masa, as zice ca intarzie. Dupa calculele mele. Acelasi lucru se intampla si cu mancarea.

Cand sa mergem in Bruno Wine Bar si pentru ce fel de ocazii este potrivit?

Cand vreti sa va rasfatati cu un pahar de vin bun si sa purtati o conversatie lunga cu prietenii. Oricum, vinul imbie la discutii, asadar ultima parte va veni de la sine. De asemenea, Bruno Wine bar este potrivit pentru intalniri de afaceri, daca stiti ca respectivul partener sau potential partener este pasionat de acest domeniu. Si da, Bruno Wine Bar este o locatie simpatica in care sa aduceti expatii care doresc sa se familiarizeze cu Bucurestiul si centrul vechi al acestuia.

Unde gasim Bruno Wine Bar?

Pentru a va bucura de atatea soiuri de vin, va trebui sa mergeti pe strada Covaci nr.3. Fiind un local atat de mic,Bruno5 o rezervare este binevenita, asa ca sunati din timp la telefonul 021 317 17 41 sau trimitei un mail la info@brunowine.com. Bruno este deschis zilnic, intre 16 si 24.

Fotografiile au fost realizate in Bruno wine bar de catre fotografa Dana Roteanu pentru KoolHunt.ro.

Preluarea neautorizata de echipa KoolHunt.ro a acestor poze este interzisa.

    photo of Restaurant {$surname} Restaurant Bruno
    Adresa: str. Covaci, nr. 3
    Bucuresti , Sector 3 , Romania
    Telefon: 021 317 17 41
    Map of
    Yahoo Map - Live Map


2 comentarii »

  • Maria said:

    M-a mirat nota relativ mica pe care ati acordat-o serviciului. Sa spun drept, acesta a fost factorul determinant pentru care am devenit client constant al lui Bruno, chiar inainte de a fi realizat/admis cata placere imi pot provoca licorile, muzica si linistea acestui loc. Cand vin aici, ma simt, nu ca acasa desigur, dar very welcomed si foarte decent tratata, cu caldura si respect. Recomand acest loc oamenilor care au pofta de discutii ‘old fashioned” (adica tihnite, molcome, lungi, fara a te pierde imediat in aburii zgomotosi ai alcoolului), pentru cupluri in faza romantica sau dimpotriva atunci cand pur si simplu le face placere sa taca impreuna, pentru oamenii singuri care doresc, simplu, un pahar sau mai multe de vin si putina liniste. Si grupurilor, de ce nu, atunci cand vor sa se reuneasca si sa ia in stapanire locul:), care li se pune imediat la dispozitie.

  • Andrei said:

    mai exista acest local? Si daca da, cat de tare e muzica ? te poti auzi om cu persoana cand stai de vorba?

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*