Home » Filme

Body of Lies – Syriana lui Di Caprio si Crowe pentru fanii lui Bourne

13 December 2008 scris de 1 comentariu

body of lies un ghem de minciuni film 2008 leonardo di caprio mark strong russell crowe actiune suspans spionaj razboiCoolRank: 8/10

atmosfera & entertainment: 8/10

regie: 8/10

actori: 8/10

scenariu: 7.5/10

montaj: 8/10

Nota IMDb: 7.5/10

Un film in care Leonardo di Caprio nu moare la sfarsit – da, o raritate, intr-adevar. Iese totusi ranit si plin de vanatai. Un film pentru fanii seriei Bourne carora le-a placut si Syriana lui Clooney. Un thriller de spionaj jucat magistral, fara focuri de artificii, rasturnari de situatie la limita credibilului sau scene gen “ta-dam”. Credibil, intens si capabil sa ne tina cu sufletul la gura mai bine de doua ore, Body of Lies este unul dintre cele mai reusite filme de actiune din 2008. Body of Lies poate fi cumparat acum si pe DVD de la ProVideo.

Filmul a fost facut pentbody of lies un ghem de minciuni film 2008 leonardo di caprio mark strong russell crowe actiune suspans spionaj razboiru ca probabil atat Russell Crowe, cat si Leonardo di Caprio isi doreau sa aiba in palmares o Syriana. Si ca sa nu fie gelosi pe colegul lor George Clooney, regizorul Ridley Scott le-a facut o Syriana reusita si mult mai credibila decat cea in regia si scenariul lui Stephen Gaghan. Filmul nu este dinamic sau de actiune pe cat ne-am dori, dar aceasta mica problema este rezolvata de jocul intens al actorilor. Doar nu ne-am fi asteptat la altceva din partea lui Di Caprio sau a lui Crowe.

Despre actori si regie ce se poate spune?

Leonardo di Caprio m-a dezamagit oarecum pe mine una, body of lies spionaj care il apreciez foarte mult ca actor, rolul sau de adolescent isteric pe care actorul pare a si-l aminti din copilarie nepotrivindu-se foarte bine cu rolul din Body of Lies. Totusi, Di Caprio este un actor bun si in anumite momente ale filmului Body of Lies pare ca isi reaminteste totusi acest lucru.

Russell Crowe este fermecator, placut, sexy, emanand buna dispozitie cu care ne-a obisnuit. Foarte potrivit pentru rol, Crowe nu face aproape nici un efort deosebit pentru rolul din Body of Lies.

Un rol remarbody of lies spionajcabil este cel al Hani Saleem interpretat de Mark Strong. Pe Mark Strong m-am tot intrebat daca il mai stiu cumva de undeva.  Roluri secundare din Stardust, Syriana si rolul principal din productia TV The Long Firm – pentru care a fost si premiat BAFTA. Privirea intensa, sangele rece, aroganta plina de inteligenta, fac din rolul acesteia jocul despre care veti vorbi la iesirea din sala de cinema.

Regia lui Ridley Scott, care se vede ca il iubeste pe Russell Crowe pur si simplu, este fara pata. Probabil tot regia este cea care face ca stilul lui Di Caprio destul de exagerat sa nu fie deranjant.

Ce spun criticii despre Body of Lies?

Roger Ebert in review-ul Body of Lies din Chicago Sun Times spune ca actorii si regia facbody of lies un ghem de minciuni film 2008 leonardo di caprio mark strong russell crowe actiune suspans spionaj razboi ca faptele – destul de rupte de realitate sa para convingatoare si reusesc sa te faca sa iti doresti chiar sa fie reale. Matt Pais vorbeste apreciativ in Chicago Tribune despre Body of Lies, afirmand ca este exact filmul de razboi perfect realizat pe care si-ar fi dorit sa il vada. Claudia Puig in USA Today gaseste ca Body of Lies este un film care intriga, captiveaza, tine in suspans, dar isi pierde usor focusul pe parcurs.

De ce sa vedeti pe scurt Body of Lies? Pentru ca este captivant, incitant, pentru jocul reusit si lipsit de patetism al actorilor, pentru ca nu are aceleasi clisee cu care ne-am obisnuit in ultima vreme. Astept parerile voastre.

1 comentariu »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*