Home » Beauty & Spa

Anul acesta daruieste cadouri de suflet!

26 November 2013 scris de Niciun comentariu

banner-carduri-cadouSe apropie sezonul magic al recunostintei si daruirii. Spiritul Craciunului ne patrunde incetul cu incetul in suflet si ne face sa devenim mai generosi, mai toleranti si mai recunoscatori. Este momentul sa aratam celor apropiati o data in plus sentimentele pe care le impartasim pentru ei, imbracate intr-un mesaj unic si personal.

Fie ca este vorba despre angajatii care ne-au fost alaturi, fie ca este vorba de prieteni dragi sau de membri ai familiei, cu totii ne dorim ca darurile noastre sa transmita mesajul corect: “Multumesc!”; “Te iubesc!”; “Meriti!” sau “Am nevoie de tine!” sunt cuvinte pe care multora dintre noi ne este dificil sa le rostim.

Cardurile cadou de la Eden Spa – cadoul sanatatii si starii de bine

Aduna-ti sentimentele pe care doresti sa le exprimi si alege un cadou cu suflet care sa fie mesagerul gandurilor tale. Cardurile cadou de la Eden Spa se adreseaza sufletului si reprezinta cadoul sanatatii si starii de bine, al experientei, al sentimentelor de liniste interioara, calm, fericire. Este cadoul care se traieste, care te face sa te simti unic, care te face sa te simti iubit si apreciat.

Si, pentru ca fiecare dintre noi este special si are nevoi diferite am creat anul acesta o paleta larga de carduri cadou dedicate sanatatii fizice si mentale.

Cardurile cadou contin terapii SPA care urmaresc obtinerea unor beneficii imediate legate de probleme precum: stresul, dureri cronice de spate si migrene, pierderea vitalitatii sau scaderea motivatiei de a merge mai departe.

La 2 carduri standard achizitionate primesti CADOU inca unul

Preturile pornesc de la 125 de lei si variaza in functie de complexitatea serviciilor alese. Si pentru ca este sezonul darurilor, pentru fiecare 2 carduri standard achizitionate primesti CADOU inca unul.

Pentru mai multe detalii, consultati oferta noastra din magazinul online de carduri cadou.

Initiatorul in Romania a conceptului de Spa Gift Card, Eden Spa a primit, in cei 8 ani de existenta, in locatiile proprii peste 30000 oaspeti. Credem cu tarie ca secretul nostru sta in valorile noastre: profesionalismul cu care ne tratam fiecare oaspete, personalizarea fiecarei terapii, pasiunea care ne anima si rezultatul pe care experienta Eden Spa il asigura: relaxarea fizica si psihica, starea de bine, pofta de viata!

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*