Home » Dezvoltare personala

Bucharest Hubb – antreprenori pe fast forward si activitati creative

18 May 2010 scris de Niciun comentariu

bucharest_hubb1Ne aflam intr-o perioada in care lucrurile nu stau prea bine pentru companii. In companiile mari se face armata, iar cele mici vor angajati 5 in 1. Multi din cei nemultumiti, la fel ca si cei inovatori de fel, aleg sa porneasca o afacere. Internetul castiga teren pe zi ce trece si poate fi un domeniu profitabil. Daca stii sa joci. Customer development, teste, monetizare, exit plan. Da, complicat. Bine ca sunt cativa care se gandesc si la cei care de abia incep proiecte online si care vor sa isi dezvolte abilitatile antreprenoriale.

Bucharest Hubb este primul accelerator de business pentru afaceri online din Romania, construit pe principiul shared office-shared knowledge. Isi propune sa stimuleze circulatia cunostintelor si impartasirea experientei prin intermediul cursurilor, workshopurilor si conferintelor organizate. Functioneaza ca un club in care au acces persoane cu statut de membru si invitatii lor.

Cui se adreseaza?

Clubul a fost creat pentru a sprijini afacerile online romanesti cu resursele de care au nevoie pentru a capata increderea, deschiderea si cunostintele necesare pentru a deveni capabile sa concureze international. De asemenea, ofera o alternativa extrem de convenabila la sediul clasic al unei companii prin sistemul de office shared. Cei care isi doresc sa devena membri trebuie sa dovedeasca faptul ca isi desfasoara activitatea in domeniul online sau ca sunt interesati sa inceapa o astfel de activitate.

bucharest_hubb2Ce poti face la Bucharest Hubb?

La Hubb se petrec nenumarate evenimente atat fun cat si business: de la intalniri periodice precum Seedmoney Wednesday Breakfast sau Google Technology Groups pana la workshopuri unde inveti cum sa faci prezentari, cum sa identifici piata tinta sau cum sa-ti alegi garderoba business. Poti face tango sau qi-gong, inveti sa-ti descoperi latura artistica la workshopuri de pictura sau de moda. Sunt evenimente si cursuri care sunt disponibile doar membrilor, dar si multe care se adreseaza publicului larg. In descrierea evenimentului se mentioneaza cine poate participa si daca exista taxa de acces. Pentru non-membri, este posibila si inscrierea pentru vizitare.

Care-i atmosfera in Bucharest Hubb si cum sta la capitolul design interior?

Bucharest Hubb este adapostit de o cladire stil eclectic care dateaza din deceniul al doilea al secolului 20. Mobilierul modern si arhitectura veche dau un aer elegant si intrigant in acelasi timp locului. bucharest_hubb4Ocupa o suprafata de 800 de metri patrati si dispune de circa 50 de spatii de lucru in sistem shared, o sala de conferinte, 2 sali de intalniri, o sala de petreceri si 7 spatii de birou individuale. Atmosfera este foarte relaxa(n)ta, cred ca si datorita felului in care arata locul. Cum poti sa fii stresat intr-o incapere cu tavan inalt si tablouri coloarate? Pe langa asta, oamenii sunt prietenosi.

Cu cine te poti intalni la Hubb deja?

Pasionatii de internet vor fi placut surprinsi sa fie colegi de birou sau sa stea la o tigara in curte cu Vlad Stan, Sergiu Biris, Dragos Manac, Bobby Voicu sau Dragos Roua. Aici sunt oameni care au deja afaceri online si de la care poti invata.

Care sunt preturile pentru membership?

Exista 3 tipuri de membri la Bucharest Hubb:

  • networker: pentru cei care sunt interesati sa frecventeze evenimentele de la Hubb – 40 de euro/ luna pentru 80 de ore de acces;
  • VIP: pentru cei care cauta un loc unde sa lucreze, sa faca intalniri si sa organizeze evenimente – 100 de euro/luna acces nelimitat;
  • Office: pentru echipe care vor o alternativa la un sediu clasic – preturile variaza intre 250 si 700 de euro/luna in functie de dimensiunea spatiului rezervat cu acces nelimitat.

bucharest_hubb5De asemenea, sala de conferinte, sala de petreceri si salile de intalniri pot fi inchiriate la tarife ce pot varia intre 15 si 65 de ron pe ora, in limita timpului neocupat de membri.

Unde gasim Bucharest Hubb?

Bucharest Hubb poate fi gasit pe Stelea Spatarul nr. 21, la 5 minute de mers pe jos de Piata Unirii. Programul clubului este de luni pana vineri intre 9 si 23 iar sambata si duminica de la 11 la 23.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*