Home » Filme

Alien vs Predator 2 – amuzant de prost si lipsit de suspans

15 January 2008 scris de Niciun comentariu

Desi a fost asteptat cu nerabdare, Alien vs Predator 2 a adunat numai comentarii negative. Pe buna dreptate. E mare lucru ca a adunat comentarii.

Ce va pot spune despre Alien vs Predator 2, in afara de faptul ca este un film prost? Ca este mai prost decat v-ati putea astepta vreodata? Ca este previzibil, are un scenariu usor penibil pe alocuri si nici macar nu te sperie. Incredibil, dar adevarat. Nu am reusit sa ma sperii la nici o faza. Si zau ca ma sperii usor.

Lipsa de imaginatie din partea regizorilor este evidenta, scenariul este scris intr-o pauza de tigara la misto sau cu pistolul la tampla in conditii de maxim stres (inca nu as putea spune sigur). Un film fara rost. Dar la care te poti distra incredibil de bine daca mergi cu cineva cu simtul umorului la fel de dezvoltat ca si tine. Iti poti exersa spiritul ironic, poti afla glume noi. Deci nu poti spune ca ai pierdut timpul degeaba.

Nota: 2/10

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*