Home » Sport

Abonamentele la sala de fitness Fit Curves Vitan vin cu cadouri de 8 martie

5 March 2014 scris de Niciun comentariu

v1-3Daca iti faci abonament in perioada 1 – 8 martie la sala de fitness FitCurves Vitan, primesti o saptamana de antrenamente gratuit + un cadou special (de la partenerii nostri Farmec, Editura All, Biointimo, Metamorphosis Style).

30 de minute pe zi de trei ori pe saptamana

FitCurves Vitan este primul club FitCurves deschis in Romania, in noiembrie 2009. Clubul le-a oferit membrelor sale numeroase surprize si promotii, alaturi de o echipa entuziasta.

Intotdeauna e loc de inca o persoana care sa se bucure de noi prietenii si sa se simta bine alaturi de noi. Dupa trei ani pastram aceeasi atmosfera relaxata si antrenamentul amuzant.

30 de minute pe zi, de trei ori pe saptamana. Doar de atat ai nevoie pentru a descoperi puterea de a te uimi. Vino si tu!

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*