Home » Evenimente

4 ani de Bucharest Style sarbatoriti in stil Oscar

5 March 2014 scris de Niciun comentariu

bucharest-style-oscar-party1Luni a avut loc cea de-a patra aniversare a blogului de moda si street fashion Bucharest Style, avand ca tema personaje din filme de Oscar. Cele doua fondatoare ale blogului, Raluca si Silvia, au reinterpretat personaje precum Gilda din Vrajitorul din Oz, respectiv Baby din Dirty Dancing, purtand creatii La Mode Toujours. Nici invitatii, in numar de peste 100, nu s-au lasat mai prejos. Bloggeri, oameni din domeniu modei sau prieteni ai Bucharest Style au raspuns afirmativ provocarii lansate si au venit costumati in personaje precum Grace Kelly, Daisy din Great Gatsby, Jordan Belford din Wolf of Wall Street, Holly din Breakfast at Tiffany’s sau Anne din Roman Holiday.

Seara a inceput cu proiectia clipului avand ca protagoniste cateva din cele mai cunoscute bloggerite de moda interpretand diverse personaje din filme de Oscar, clip ce poate fi urmarit aici mai jos:

bucharest-style-oscar-party2A urmat apoi anuntarea castigatorilor in urma extragerilor la tombole, ce au avut ca premii 3 vouchere valorice de la Mini Prix si 3 schimbari de look din partea Hair Wellness and more. Atractia serii a fost, insa, statueta de Oscar, nelipsita din pozele invitatilor de la Finnish Cocktail&Club. Atmosfera a fost completata de Lori Sax, lessordinary drinks de la Findlandia, cupcakes si macaroons de la Madame Lucie, dar si de accesorii Meli Melo, vouchere Mini Prix si World Class.

Bucharest Style este un blog de moda si street style fondat in urma cu 4 ani de catre Silvia Cimpeanu si Raluca Barbu. Blogul prezinta cele mai inspirate tinute surprinse pe strazile Bucurestiului, interviuri cu bloggeri de moda si oameni de cariera din domeniu, descrieri ale evenimentelor autohtone, dar si postari de personal style. Blogul se afla la al patrulea eveniment de acest gen.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*