Home » Topuri filme

10 lectii despre sex din filme

26 October 2011 scris de Niciun comentariu

Ma uitam aseara la comedia lui Woody Allen, Every Thing You Always Wanted To Know About Sex But Were Afraid To Ask si ma distram teribil la ideea cliseelor pe care le-am invatat cu totii despre sex din filme. Clisee care de multe ori ne guverneaza viata… sexuala cel putin. Mi-am pus putin memoria in functiune, si am ales 10 dintre cele mai des intalnite clisee despre sex pe care le-am invatat din filme si care nu intotdeauna as zice ca se potrivesc si in realitate. Distractie placuta!

1. Daca te culci cu cineva de sex opus dintr-o liga superioara, esti in mare pericol

Fie vei ramane (sau ea va ramane) insarcinata cum se intampla in Knocked-Up, fie este un scenariu mult mult mai infricosator, gen Jennifer’s Body la mijloc.

2. Sexul in apa, dus, mare sau piscina este cel mai bun

Si cel mai usor si mai firesc lucru din lume. Poate in realitate sunteti insa mai putin dusi de val. Multe filme ne-au invatat ca este cel mai natural lucru, iar Original Sin ne-a convins in mod final.

3. Toti cei care se masturbeaza sunt prinsi

Si mai ales atunci cand asta implica si o experienta ciudata, cum este celebra scena cu placinta din American Pie.

4. In schimb, sexul in public nu este deloc riscant

Poti face sex linistit in natura, in tren, in scara blocului. Niciodata nu vei fi prins, nu vei avea probleme cu legea. Risky Business, Unfaithful, Nine 1/2 Weeks sunt doar cateva exemple relevante.

5. Sa apari goala la un tip acasa neanuntata nu este niciodata o idee buna

Love and Other Drugs ne convinge ca intotdeauna cand o Anne Hathaway va aparea nud la un Jake Gyllenhaal acasa, va exista un frate sau fost cumnat pe canapea gata sa profite de imagine.

6. Tuturor le place sexul salbatic si semi-violent

Si inca de prima data. Poate in realitate o luati ceva mai incet.

7. Piercing-urile nu sunt intotdeauna o idee buna

Daca vreti sa stiti de ce, ei bine uitati-va la The Sweetest Thing. O comedie geniala pe care oricum nu ar fi bine sa o ratati.

8. Alcoolul nu este niciodata o problema in calea performantei sexuale

Daca aveti cumva alta parere, uitati-va la un film de James Bond si veti vedea ca niciodata o vodka martini nu poate sta in calea unei partide de sex senzationale.

9. Olaritul este sexy

Si daca nu sunteti convinsi, puteti intotdeauna sa apelati la Ghost si va veti schimba parerea dupa primele scene din film.

10. Tipul sau tipa aia de la job pe care il/o detesti este cu siguranta cea mai buna partida de sex pe care o vei avea

Mai ales daca te cheama Katherine Heigl si joci in The Ugly Truth sau 27 Dresses.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*