Home » Concurs

Concurs: KoolHunt.ro si Movieplex premiaza cititorii fideli

6 June 2011 scris de 1 comentariu

[Concursul “KoolHunt.ro si Movieplex premiaza cititorii fideli” a luat sfarsit – ramaneti insa alaturi de KoolHunt.ro si verificati pagina de concursuri. Va pregatim periodic si alte surprize placute!]

Vara se anunta tare interesanta. De abia s-au lansat cateva filme importante, pe care multi dintre voi le-ati asteptat. Marea mahmureala 2, Kung Fu Panda 2 si Piratii din Caraibe. La job atmosfera e mai relaxata iar facultatile si scolile iau vacanta in curand. Afara incepe sa fie foarte cald. Care-i cea mai buna activitate pentru zilele astea? Ai ghicit, sa mergi la film.

Asa ca inscrie-te la newsletter-ul KoolHunt.ro si poti castiga o invitatie de 2 persoane la orice film care ruleaza la Movieplex. Vor fi alesi 4 castigatori prin tragere la sorti din persoanele inscrise la newsletter in perioada 6 – 9 iunie 2011. Invitatiile sunt valabile pentru orice film (cu exceptia avanpremierelor si a locurilor VIP) de luni pana joi in saptamana imediat urmatoare castigarii invitatiei.

Movieplex – filme bune in sali de 5 stele

Situat in Plaza Romania, Bucuresti si prevazut cu un numar de 11 sali, Movieplex detine o capacitate de peste 2500 de locuri, 30 din acestea fiind locuri speciale, destinate persoanelor cu dizabilitati. Toate salile sunt echipate cu sisteme de sunet de ultima generatie Dolby Digital Surround Speakers si echipamente de proiectie Cinemeccanica. Pentru clientii mai pretentiosi, Movieplex pune la dispozitia acestora nivelul de confort deosebit a fotoliilor de piele dublu rabatabile cu butoane automate.

In luna Mai a anului 2008, Movieplex aduce, pentru prima oara in Romania, tehnologia necesara proiectarii filmelor in format digital (imagine si sunet de calitate superioara) si 3D, avand in prezent 9 sali cu capacitati digital/3D. Deschizator de drum in acest sens a fost “Indiana Jones 4 – Regatul craniului de cristal” in format digital si “Calatorie spre centrul Pamantului” in format 3D.

Pe langa serviciile de proiectie filme, Movieplex reprezinta si o locatie ideala pentru organizarea de conferinte, lansari si prezentari de produse sau orice alt eveniment indoor de tip corporate. Movieplex dispune de sistem de sonorizare cu microfon si sistem de proiectie digitala ce poate fi pus oricand la dispozitia clientului, devenind astfel un inlocuitor de succes al conventionalelor sali de conferinta oferite de hoteluri si alte cladiri de birouri.

Alaturi de tehnologiile oferite de Dolby Digital, Dolby 3D si XpanD, Movieplex asigura clientilor o experienta deosebita cu fiecare vizita la cinema.

Perioada de desfasurare a concursului: 6 – 9 iunie 2011

Mecanismul de desfasurare al concursului: Inscrie-te la newsletter-ul KoolHunt.ro si poti castiga o invitatie de 2 persoane la un film la alegere din programul Movieplex. Vor fi alesi 4 castigatori prin tragere la sorti din persoanele inscrise la newsletter in perioada 6 – 9 iunie 2011. Invitatiile sunt valabile pentru orice film (cu exceptia avanpremierelor si a locurilor VIP) de luni pana joi in saptamana imediat urmatoare castigarii invitatiei.

Data de anuntare a castigatorului: 10 iunie 2011

Castigatorii concursului KoolHunt.ro si Movieplex din perioada 6 – 9 iunie 2011:

– Andrei Varban

– David Daniela

– Andra Martin

– Ciprian Militaru

1 comentariu »

  • Adrian said:

    Daca m-am inscris (la newsletter) azi sa inteleg ca particip si la acest concurs dar si la celalalt care este valabil toata luna? (cel cu 5 DVD-uri) ?

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*