Home » Concerte, Timp liber

Vineri construim un concert din metal melodic marca Dark Tranquillity!

29 April 2013 scris de Niciun comentariu

Dark-Tranquillity-concert-Arenele-RomaneMelodeath-ul (sau death metal-ul melodic) suedez este o tulpina aparte a genului muzical “suparat”, pentru care popoarele nordice au o inclinatie certa. Fanii romani ai metalului cu inflexiuni melodice au de ce sa migreze in mini-vacanta de 1 Mai, nu spre Vama, ci spre capitala, caci, vineri, aici vor evolua cei de la Dark Tranquillity, un nume cu rezonanta pentru cunoscatori.

Pionieri si reprezentanti definitorii ai scenei muzicale din Gothenburg, Suedia, Dark Tranquillity sunt de 20 de ani pe baricadele de metal, adunand pe parcurs o gramajoara impresionanta de material discografic – sa tot dai scroll pe pagina cu pricina! Acum se pregatesc de lansarea noului album, Construct, care ne va pica in poale pe 27 mai (si se poate deja pre-comanda). Trupa a descris sound-ul celui de-al zecelea lor album inregistrat in studio ca fiind “cel mai diferit si mai variat de la Projector (1999) incoace”. Si continua, fara falsa modestie, cu o elaborare oferita de “putinii oameni alesi sa il asculte”, a caror convingere ferma e ca albumul “e cel mai solid si cel mai incitant dintre ultimele albume D.T.”

Lansat saptamana trecuta, cel de-al doilea extras de pe noul lor album, The Science of Noise, este un exemplu bun al imbinarii armonioase intre “brutalitate encefalotomica si lipici la auz vecin cu orgasmul” (MetalSucks.net):

Cei intitulati, pe drept cuvant, “strajerii Sound-ului din Gothenburg”, vor ateriza in Bucuresti pe 3 mai si ii putem vedea la Arenele Romane, intr-un concert cu siguranta mult-asteptat si foarte probabil spectaculos cu incepere de la ora 21:00 (dar va recomandam sa sositi de la 19, cand se deschid usile, pentru o experienta simtita la maxim, din primul rand, cum se cere la asa eveniment). Biletele inca se gasesc la pret redus (75 Ron) pana pe 2 mai, iar in ziua concertului cei ramasi fara vor putea consuma metal melodic cu 85 Ron.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*