Home » Evenimente

Art in Bucharest – Prin atelierele artistilor bucuresteni

27 March 2013 scris de Niciun comentariu

art-in-bucharest1Sambata, 30 martie, Art in Bucharest va invita intr-o noua calatorie prin atelierele artistilor din Bucuresti pentru a cunoaste pasiunea, efortul si bucuria creatiei.

Ii vom vizita pe Murivale Muresan Vasile – pictorul fascinant care ne reaminteste de Michelangelo, Adrian Naidin – violocenlistul care ne imbie cu sunete divine si Irina Sarbu – maestra a muzicii jazz. Vom face o plimbare scurta pe cateva stradute incarcate de istorie din Bucuresti, de la un atelier la altul.

art-in-bucharest2Detalii pe pagina evenimentului, AICI.

Punctul de intalnire: Piata Sf. Anton, ora 14.00

Pret: 80 ron/persoana

Turul include ghid, vizitele in atelierele artistilor.

Pentru inscrieri (pana pe 28 martie, numai cu plata in avans), contactati-l pe Mircea, ghidul vostru, la 0746 11 00 33 sau pe e-mail: mircea@artinbucharest.com

Fotograful AiB pentru tur va fi Alexandra Pasca

art-in-bucharest4Art in Bucharest este un proiect inceput in 2011 si inseamna tururi pietonale de vizitare a atelierelor artistilor (arta plastica, vizuala, artele spectacolului) din Bucuresti.

Participantii la tur, turisti straini si romani vor putea sa descopere o lume cu totul noua a spa?iului urban, vor cunoaste artisti valorosi si foarte primitori si vor putea chiar sa achizitioneze direct din ateliere obiecte de arta de valoare la un pret mult mai bun decat in orice galerie de arta.

Pana in prezent au fost derulate 9 tururi cu 80 de participanti si implicarea a 15 artisti.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*