Home » Magazine

Tricouri personalizate – un cadou perfect pentru cinefili!

13 March 2012 scris de 1 comentariu

Din ciclul “Ce ii cumpar de ziua ei/lui?” avem cu totii povesti horror, pentru ca mereu vrem sa dam pe masura sufletului de “cadoritist” si cum il masori altfel decat cunoscandu-i interesele, hobby-urile si… gradul de cinefilie? E greu la masurat, si totusi nu prea: daca aveti, ca mine, multi prieteni filmo-fanatici, nu-i nevoie decat sa il/o masori la propriu – apoi iti gasesti pe Tu.ro la cadouri, cat ai zice… tricouri!

Tu si Tu.ro, prietenul care la nevoie se acceseaza

Nu, nu toate imprimeurile de la Tu.ro rimeaza. Insa toate au un “spil”, o chichita amuzanta care il face pe primitor sa rada, pe purtator sa se umfle-n pene si pe cel de peste strada sa se holbeze. Ce scrie pe tricou? Aceasta-i intrebarea! Promotorul Tu.ro, Ion Dan Marius, spune despre tricourile din tolba sa ca nu sunt afiliate cu nici o miscare politica sau antipolitica, nu adera la nici o filozofie si nu dorim sa schimbam nimic cu ele, nici “mentalitatea romaneasca”, nici “clasa conducatoare”.

El continua: Incercam doar sa-i copiem pe prietenii nostri de peste Atlantic care au ceva mai multa experienta la astfel de mijloace de exprimare.

Intr-adevar, imprimarea tricourilor este un business care a decolat in tromba prin Occident, unde mai mereu apare un nou concurent pe piata, cu idei mai crete ca predecesorii – la noi, Tu.ro sunt printre putinii care chiar iau ochii, prin calitatea materialului “brut” (Fruit of the Loom si Stedman) si ingeniozitatea imprimeului. Zeci de mesaje glumete, care mai de care mai “colorate”, si la propriu, te asteapta pe site-ul detinut de firma de design si web development Amorphys. Grupate in functie de mesaj, ele pot fi Geek, Politice, Sexoase, Romanticoase sau Rock, printre altele la fel de target-ate.

Magazinul online unde gag-urile se tin lant, pe textile!

Deci, cum stii cui i se potriveste ce de pe Tu.ro? De exemplu, frunzarind pe site, intr-o pauza de masa – cu amendamentul ca eu in locul tau as lasa sandvisul din mana pentru ca vei pufni in ras, garantat si des. Cat despre cinefilii mei, eu, una, sunt deja acoperita la capitolul cadouri pentru tot anul! Inca de la prima pagina am dibuit un Tee pentru fanul Big Bang Theory (Desteptozaur), unul pentru fana I Shot Andy Warhol (I Shoot People!), iar cele cateva prietene innebunite dupa George Clooney vor aprecia desigur trimiterea la Up in the Air din felicitarea atasata tricoului Consultant. De Tee-ul This is Sparta! nici nu mai vorbesc!

Daca, prin absurd, nu gasesti ceva pe placul unui viitor sarbatorit mai mofturos, sau daca are el/ea o fraza de suflet devenita tic si taxata ca atare in grupul de prieteni – Tu.ro iti ofera si alternativa originalitatii proprii si personale. Folosind unealta Designer, poti sa-ti faci Tricouri personalizate cum te taie capul: culoarea, mesajul, logo-ul, pe scurt toate insertiile posibile si imposibile care-ti populeaza imaginatia devin realizabile si, mai ales, imprim-abile!

Asadar, pentru firile creative, pentru deziluzionatii de print-urile rodate in comert, si nu numai, Tu.ro e popasul plin cu haz care ne scoate din sah cu un singur click. Un cadou cu talc, grafica profi si umor la persoana, totul fara vanzoleala prin magazine? Asa da, shopping!

1 comentariu »

  • sergiu said:

    Buna idee, asa da shopping!

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*