Home » Filme

Leatherheads – umor, fotbal si zambetul si regia lui Clooney

18 May 2008 scris de 2 comentarii

M-am dus la Leatherheads dintr-un capriciu dupa ce citisem zeci de cronici negative si pline de critici la adresa filmului. Si bine am facut. Caci altfel as fi pierdut un film amuzant si foarte savuros, jucat cu multa buna dispozitie. Este Leatherheads un film notabil? Nu. Este un film de destindere si plin de viata? In mod sigur.

Clooney centreaza, el da cu capul si face tot filmul – regie si interpretare

Pe scurt, filmul este o comedie romantica cu replici seducatoare si pline de umor, situata in timp la inceputul ligii americaleatherheadsne de fotbal undeva in jurul anului 1925. George Clooney joaca rolul unui capitan al unei echipe de fotbal hotarat sa isi duca echipa la victorie pe stadioanele impozante ale lumii sportive. Renee Zellweger joaca rolul unei reporterite intepate in cautare de scandaluri – rolul stil anii ’20 cu care Renee ne-a obisnuit deja in Chicago si – acelasi accent si aceeasi mimica. Doar Renee aratand, din pacate, mai rau ca niciodata.

Scenariul si George Clooney fac toata frumusetea lui Leatherheads. Replicile si situatiile sunt teribil de amuzante, iar George se muleaza perfect pe rol, umpland ecran. Nu pot spune ca Renee nu joaca bine, dar din pacate arata mult prea rau pentru rolul de seducatoare pe care il pretinde.

Ce pot spune ca i-a lipsit lui Leatherheads a fost pe alocuri energia. Dar o data ce te prind dialoguleatherheadsrile interpretate seducator de Renee Zellweger si George Clooney, sansele sa te desprinzi de film dispar in totalitate. Filmul este si regizat de George Clooney, care se pare ca a inceput sa isi ia in serios aceasta directie a carierei. Talentul lui regizoral este evident prin simpla deosebire a celor 3 filme bune regizate de el – celelallte 2 fiind Confessions of a dangerous mind si Good night and good luck.

Probabil filmul este si ajutat de sarmul iesit din comun al lui George Clooney care in sfarsit a acceptat un rol care i se potriveste manusa. Funny, mereu pe faza, irezistibil de fermecator si sexy asa cum ne-am obisnuit, George face deliciul acestui film.

Mai multe despre Leatherheads nu va spun decat ca merita vazut si ca va garantez ca veti rade cu pofta.

Nota:8/10

2 comentarii »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*