Home » Teatru

Laura Cosoi completeaza distributia magistrala a piesei Hamlet de la teatrul Nottara

31 January 2014 scris de Niciun comentariu

Laura Cosoi 1Iarna de afara nu ne lasa fara vesti bune, intrucat avem parte de o noua montare Hamlet, montare independenta ce va putea fi vazuta in avanpremiera la inceputul lunii februarie la teatrul Nottara. Distributia este pur si simplu magistrala, din aceasta facand parte actori consacrati precum Tudor Aaron Istodor, Maia Morgenstern si Marius Bodochi.  Distributia este insa completata si de vedete actuale precum Laura Cosoi si Dana Rogoz.

Laura Cosoi, a fi sau a nu fi o Matahari hamletiana

In noua montare Hamlet care va avea avanpremiera la inceputul lunii februarie, Laura Cosoi va fi un personaj cheie al intrigii din binecunoscuta poveste. Rosencrantz! Asa cum inspira si numele, este vorba de o combinatie intre gingasia trandafirului si ascutimea spinilor sai. Rosencrantz, impreuna cu Guildenstern sunt doua ispite senzuale si inteligente, aflate in slujba regelui, menite sa obtina informatii pretioase in timpul momentelor intime petrecute impreuna cu dusmanii tronului.

Rolul lui Rosencrantz este impartit de Laura Cosoi cu Dana Rogoz, iar cel al lui Guildenstern, de Smaranda Caragea si Alexandra Murarus. Impactul scenic al acestei noi abordari este cu atat mai puternic datorita creatiilor vestimentare realizate de Razvan Ciobanu si Adina Buzatu. Linia artistica este mentinuta si dezvoltata si de incaltarile spectaculoase ale personajelor, create de Stefan Burdea.

afis_Hamlet

Actualitate si regalitate, eleganta si decadenta, rafinament si atemporalitate.

O noapte polara, fara de sfarsit. O lume glamorous, mondena, o atmosfera de ipocrizie, o lume in care nu exista onestitate, decenta, intimitate. Adevar sau minciuna? Dreptate sau ipocrizie? Frica vinovatului sau curajul idealistului? Viata sau moartea? Astea sunt intrebarile! Raspunsul? Cate putin din toate. La fel ca azi…

Hamlet, in regia lui Marcel Top, ii are in distributie pe Tudor Aaron Istodor, Maia Morgenstern, Marius Bodochi, Laura Cosoi, Dana Rogoz, Dorin Andone, Viorel Paunescu, Cristina Mihailescu, Mihai Stanescu, Smaranda Caragea, Alexandra Murarus si Andrei Runcanu.

Piesa Hamlet in regia lui Marcel Top va poate fi vazuta pe 3, 4 si 10 Februarie, de la orele 20.00, la Teatrul Nottara. Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, la casieria teatrului Nottara si pe www.nottara.ro.

Sponsorii si partenerii care sustin aceasta piesa sunt: Dalles R’evolution, Muzeul National al Literaturii Romane, Teatrul Evreiesc de Stat, ARTEXTRACT, Carpet & More, Stefan Burdea, Rom Fracht, Hotel Caro, Military Trend, Mineli Boutique, Dot Spot Media Productions, Cocor Media Channel.

Partenerii media ai acestui spectacol sunt: Digi24, Smart FM, 24Fun, www.metropotam.ro, www.ziarulmetropolis.ro, www.yorick.ro, www.getlokal.ro, www.hotnews.ro, http://www.salesexpress.ro si www.koolhunt.ro.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*