Home » Dezvoltare personala, Timp liber

Happiness Spotlight – Focus pe Fericire cu Mihail Musat

5 November 2012 scris de Niciun comentariu

Cafeneaua Tabiet “risca” sa devina noul hub bucurestean al fericirii, o sursa de la care vom vrea sa ne adapam cu totii la intervale cat mai scurte. Dupa proiectiile-eveniment Happy Movie si Project Happiness, Institute for Happiness organizeaza aici in cafenea o noua actiune menita sa ne fericeasca, sambata 10 noiembrie, de la ora 14:00.

Trei ore de pursuit of happiness organizat in detaliu

Ce propune Institutul de aceasta data este o prima intalnire dintr-o serie de ateliere care se vor desfasura sub titlul “Happiness Spotlight” si vor intoarce, despica, analiza Fericirea pana ce nu ne va mai parea a fi un miraj de neatins. Intalnirile vor aduce in atentia participantilor specialisti in domeniul dezvoltarii personale, inarmati cu exercitii si tot felul de “unelte” perfectionate de-a lungul pregatirii lor – toate pentru a ne invata cum sa atacam problema Fericirii.

Mihail Musat, invitatul de sambata, este un trainer cu o experienta de peste 2500 de ore de training in 7 tari europene – el va tine un prim workshop pe tema Fericirii, in cadrul caruia va incerca sa ne deschida noi perspective in materie de ce ne face fericiti si cum sa ne construim pro-activ propria fericire. Cele trei ore de “antrenament” vor fi dedicate discutiilor, feedback-ului direct si practicii.

Practice makes perfect!

Parafrazand faimoasa zicala, vom fi perfect fericiti dupa sambata asta! Pentru ca Mihail nu propune doar o sesiune intensa de antrenament, ci promite rezultate concrete – dupa numai trei ore, vom pleca acasa re-calibrati si cu planuri clare pentru viitorul apropiat. Nemultumitii (daca vor exista vreunii) isi vor putea cere banii inapoi, la finele atelierului – dovada ca Mihail este increzator ca programul sau nu ne va lasa cu buza umflata.

Atelierul costa deci 50 de lei in avans (se plateste la adresa Str. Halelor, nr. 5, etaj 3, sector 3, Bucuresti, pana la data de 09 noiembrie inclusiv) sau 60 de lei la fata locului, adica in White Saloon, in incinta Caffe Tabiet, sambata 10 noiembrie, de la 14 la 17. Anuntati-va participarea pe pagina de FB a evenimentului, AICI si nu uitati acasa telefoanele, sau MP3-player-ele, si castile – ce rol vor juca ele in training-ul pentru Fericire, vom afla doar participand! :)

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*