Home » Oscar 2013

Gazda Oscar 2013 va fi Seth MacFarlane

10 January 2013 scris de 1 comentariu

SethMacfarlaneStiti deja ca astazi aflam nominalizarile Oscar 2013 si stiti deja ca acestea vor fi anuntate de catre Emma Stone si Seth MacFarlane. Ceea ce nu v-am spus inca este ca tot Seth MacFarlane va fi si gazda festivitatii de decernare a premiilor Oscar 2013. Faptul ca un acelasi prezentator anunta si nominalizarile si castigatorii se pare ca este destul de rar, dat fiind ca aceasta ocazie se intampla acum pentru a doua oara doar in istoria premiilor Oscar. Prima oara cand acelasi prezentator a anuntat si nominalizarile si castigatorii a fost acum mai bine de 40 de ani, in 1972 cand Charlton Heston a fost gazda ambelor evenimente.

Seth MacFarlane este creatorul si vocea “Family Guy” si organizatorii Oscar 2013 se bazeaza pe el pentru a crea un show cu adevarat amuzant, dupa incercarile nereusite din ultimii ani cu Billy Crystal in 2012, cu Anne Hathaway si James Franco in 2011 si cu Alec Baldwin si Steve Martin in 2010. As adauga aici si Hugh Jackman in 2009, dupa parerea proprie. MacFarlane este unul dintre cei mai de succes comici de televiziune ai decadei, comediile sale animate Family Guy, American Dad si The Cleveland Show fiind cunoscute peste tot pe glob. MacFarlane a debutat in aceasta vara in cinematografe prin comedia Ted cu Mark Wahlberg si Mila Kunis, o comedie reusita regizata de el, tot el imprumutandu-i si vocea ursuletului de plus din film.

La 15:30 astazi, 10 ianuarie, Seth MacFarlane si Emma Stone vor anunta nominalizarile Oscar 2013 direct de la sediul central al Academiei de Arta si Stiinta Filmului din Beverly Hills, Calif.

Festivitatea de decernare a premiilor Oscar 2013 va avea loc duminica, 24 februarie 2013 la Dolby Theatre din Hollywood & Highland Center.

Ca in fiecare an, echipa KoolHunt.ro va va prezentate filmele aflate in competitia Oscar 2013, va comenta legat de favoriti, predictii, actori, regizori si scenaristi si va organiza o noua petrecere memorabila in cinstea premiilor Oscar 2013, gala anuala a cinefililor de pretutindeni.

1 comentariu »

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*