Home » Teatru

Despre accidente inspaimantatoare pe terenul de joaca si despre ranile iubirii

22 September 2013 scris de Niciun comentariu

accidente-inspaimantatoare1Sambata, la un an de la premiera, “Accidente inspaimantatoare pe terenul de joaca”, in regia lui Rajiv Joseph, s-a jucat la Godot Café.

Despre copilarii,  despre accidente… si dragoste.

Povestea lor incepe atipic, in cabinetul medical al scolii. El, Doug (interpretat de Tudor Aaron Istodor) cazuse cu bicicleta de pe acoperisul scolii, iar Ea, Kayleen (interpretata de Simona Cucirianu) era acolo din cauza stomacului ei sensibil. Pe parcursul a treizeci de ani, accidentele ii vor aduce mereu impreuna.

El, teribilist, isi fractureaza piciorul, isi pierde dintii, ochiul, ajunge in scaunul cu rotile si chiar in coma, insa ea este mereu ingerul lui pazitor si cea care ii alina durerile cu o simpla atingere. Si chiar daca par ca se completeaza perfect, pe parcursul celor 30 de ani cat dureaza jocul lor de-a soarecele si pisica, nu ajung niciodata la o sincronizare perfecta: Doug isi declara iubirea cand ea deja s-a mutat cu un altul, iar Kayleen il vrea pentru ea abia atunci cand el este in coma.

accidente-inspaimantatoare2Decorul este simplu, format dintr-un pat, care la nevoie poate fi si usa, un dulap, cateva scaune si o bicicleta. Fiecare dintre elementele de decor devine altceva in fiecare dintre episoadele piesei. Despre cei doi tineri actori pot spune ca au norocul sa treaca intr-o singura seara de la copilarie la adolescenta si apoi la maturitate reusind sa ramana la fel de convingatori in toate dintre cele trei etape.

Unde vedem “Accidente inspaimantatoare pe terenul  joaca”?

La Godot Café, insa deocamdata nu apare in programul imediat urmator.

Asadar, oricand va fi, trebuie sa vedeti “Accidente inspaimantatoare pe terenul de joaca”, o comedie neagra despre dragoste, despre oameni si despre viata, pentru ca pana la urma viata este un teren de joaca si numai de noi depinde cat de inspaimantatoare sunt  “accidentele” pe care le traim.

Fotografiile din acest articol au fost preluate de la Asociatia Pro Drama. 

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*