Home » Concerte

#asasishow cu VUNK

15 October 2013 scris de Niciun comentariu

concert-vunk1Luna octombrie a inceput din punct de vedere muzical cu un show ai celor de la Vunk, show ce a avut loc la Sala Polivalenta. #asasishow a avut un buget foarte mare, 100.000 EUR, asta vazandu-se din plin la concert. Dar sa va povestesc cum a fost.

Programat pentru ora 19:00,  concertul a inceput in jurul orei 20:00 . Cornel Ilie, solistul, s-a scuzat pentru intarziere si a promis tuturor fericire inainte ca show-ul sa inceapa. Cu un show de lumini impresionant in combinatie cu  bratarile multicolore pe care toata lumea le-a primit la intrare, Sala Polivalenta s-a transformat intr-un loc magic. S-au facut auzite Doar o noapte de adio, Regele Soselelor si preferata mea din perioada in care Vunk era Vank – Noi o scoatem la capat.

concert-vunk2A urmat piesa Lacrimi de Coniac,  moment in care scena “a venit” pana in mijlocul fanilor, continuand cu piesa  Pierderea Lor. Acest cantec face parte dintr-o campanie anti-violenta si a fost subliniat acest lucru prin zecile de baloane care au fost aruncate in public  inscriptionate cu Respect.

Baietii au cantat impreuna cu Andra piesa Scapa-ma de Ea, cu Loredana piesa 1000 si cu Mirabela Dauer (o mare surpriza) Ioane, Ioane. Fanii au primit cu bucurie si aplauze pe fiecare invitat in parte. Insa cea mai mare bucurie si apreciere a avut-o Mirabela Daeur, care a reusit sa conviga lumea din sala sa danseze o hora in fata scenei.

concert-vunk3Concertul a continuat cu Azi Nu Te Mai Iubesc si Nimeni Ca Mine din anii de inceput a formatiei. Tocmai aceasta melodie m-a facut sa-mi aduc aminte de perioada in care eram si eu o mica fana si stiam chiar si versurile. Perioada cu Langa Inima Mea Vine Inima Ta cu Maria Radu,  Fermecata Danseaza, Melancolia, Bate-o Vina.

Show-ul de 2 ore s-a terminat cu un public ce fredona Vreau O Tara Ca Afara si cu o formatie care a multumit pentru tot. Insa daca ai fost fan ca mine Vank, show-ul de la Sala Polivalenta a fost doar un show cu un buget foarte mare. Un show reusit si atat.

Fotografiile au fost realizate de Mirela Husaru pentru KoolHunt.ro in cadrul concertului Vunk de la Sala Polivalenta. Preluarea acestor fotografii fara acordul echipei KoolHunt.ro este interzisa.

concert-vunk4

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*