Home » Timp liber

Zazazoo – DoZa zilnica de rasfat

15 December 2007 scris de Niciun comentariu

Cu un pic de la inspiratie de la Carrie din Sex and the City, s-a nascut magazinul online Zazazoo: magazinul care vinde un produs pentru femei pe zi. De la cosmetice si farduri pana la electronice, carti si DVD-uri, Zazazoo se gandeste zilnic la noi femeile, cumparatorii impulsivi.

Prin urmare, margele fantasy, portfard Jordi Labanda, produse cosmetice Korres, perie rotativa Rowenta sau colectia Chic de la Polirom? Uita-te ce iti ofera astazi Zazazoo si poate-poate apesi pe Cumpara. Macar azi, sa te rasfeti putin… U need it!

Iar daca aveti nevoie si de cateva sfaturi in materie de shopping, puteti apela cu incredere la cele de la Ioana, Catalina si Gabriela de pe Zazablog.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*