Home » Evenimente

Weekend-ul acesta mergem la CAFENEAUA CU PISICI!

20 March 2013 scris de Niciun comentariu

Cafeneaua cu Pisici-24 martiePrieteni ai pisicilor din toate colturile, adunarea! Duminica, 24 martie, de la orele 12:00, sunteti asteptati la Cafeneaua cu Pisici, gazduita de Dianei Patru (Piata Rosetti, str. Dianei nr. 4). Millie, Kiana, Diego si Nora sunt doar cateva dintre pisicile care si-au aranjat blanita pentru a va întampina cu o sumedenie de surprize.

Cei care vor trece pragul Cafenelei cu Pisici se vor putea bucura de articole hand-made, prajituri de casa si cea mai “pisiceasca” lucrare a lui George Rosu, unul dintre cei mai în voga graficieni ai momentului. Nu în ultimul rand, vor putea petrece cateva ore într-o atmosfera reconfortanta, alaturi de pisicile aflate în grija Camerei cu Pisici si Free Pets.

Camera cu Pisici – The Cat Room este un proiect de voluntariat independent de orice asociatie pentru protectia animalelor, avand scopul de a salva pisici fara stapan, de a educa oamenii în privinta sterilizarii animalelor de companie si de a încuraja fiecare iubitor de animale sa se implice efectiv în salvarea pisicilor mai putin norocoase.

Vreti sa adoptati un companion felin? Atunci ati nimerit tocmai bine la Cafenea, pentru ca pisicile abia astepta sa mearga la casuta lor. Iar, daca nu vreti sa adoptati, pisicile sigur vor aprecia vizita si mangaierile dvs., la fel si donatiile in hrana sau obiecte dragi lor – jucarioare, sisaluri, patuturi, pernute. Ne vedem acolo!

 (comunicat de presa)

 

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*