Home » Evenimente, Timp liber

Weekend topless la Oxygen!

31 January 2013 scris de Niciun comentariu

Pentru a ne oxigena creierul dupa inca o saptamana de munca, clubul cu nume predestinat planuieste doua nopti pline de vitalitate!

Focul pasiunii se aprinde inca de vineri, cand binecunoscuta Friday Night Party care celebreaza prietenia cu o reducere babana la nota de plata se va lasa si cu un topless show. Asadar, nu beneficiem doar de 40% discount daca ne urnim in clubul din SunPlaza cu 6 prieteni pusi pe petrecut pana-n zori, ci si de o noapte de pomina in care toate simturile ne vor fi gadilate…

friday-night-party-oxygen-1feb

Sambata seara continua tema topless, la Champagne Famous Night, unde lichidul spumos va curge rauri-rauri. Ca sa ne incalzim in pragul lunii februarie, trebuie doar sa lasam inhibitiile acasa si sa petrecem in Oxygen ca si cum nimic nu conteaza in afara bulei de distractie – in care intrarea e gratuita, daca mai trebuie mentionat :) Sunati la 0751.091.876 pentru rezervari si uitati de orice alte preocupari, zarurile au fost aruncate deja… curand si sutienele!

champagne-famous-night-oxygen-2feb

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*