Home » Evenimente

We Know #01 w/Rayko @ Palatul Spayer – 18 noiembrie 2011

16 November 2011 scris de Niciun comentariu

Vineri, 18 noiembrie 2011, incepand cu ora 22:30 petrecem cu Rayko la Palatul Spayer. Rayko va inaugura We Know Events, party label sosit din Olanda, in Romania. Must-attend pentru toti fanii de muzica electronica.

We Know Events – party label din Olanda la Bucuresti

We Know este un party label care soseste din Olanda la Bucuresti cu o serie de petreceri axate pe artisti internationali de muzica electronica. ‘We Know’ a fost creat din dorinta de a aduce spiritul olandez in petrecerile bucurestene. Petrecerile ‘We Know’ sunt caracterizate de lipsa de prejudecati, muzica de calitate si locurile inedite.

Rayko va inaugura We Know Events pe 18 Noiembrie 2011.

Rayko este un producator si DJ din Madrid, Spania. Edit-urile sale sunt influentate de artistii si muzica anilor ’70, ’80. Brandul lui Rayko de electronic boogie si disco a devenit popular datorita ritmurilor de dancefloor cu care ne-a obi?nuit. Fanii de pe SoundCloud sunt dovada a faptului ca el este un Dj si producator solicitat care mixeaza in intreaga lume. Din august 2008, labelul sau Rare Wiri a creat numerosi producatori talentati.Rayko are un portofoliu impresionant de mixuri si o sete impresionanta de a edita clasicii in stilul sau distinctiv si infectios.

We Know #01 w/Rayko va avea loc vinerea asta, 18 noiembrie 2011, incepand cu ora 22:30 la Palatul Spayer, pe strada Batistei nr. 24A. Biletele se pot cumpara la intrare si costa 25 RON. Special, pentru cei care dau Facebook attend pe pagina evenimentului pretul este de doar 20 RON.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*