Home » Food critic

Food critic

Faci fata la o dezbatere despre care este cel mai bun restaurant indian din capitala cu argumente? Te pricepi la bucataria mediteraneana si ai avut ocazia sa o testezi in calatoriile tale? Stii foarte clar cum trebuie servit la masa sushi-ul si faci usor diferenta intre bucataria ceheasca si cea germana?

Pe deasupra, iti place sa comentezi restaurantele din Bucuresti, sa scrii despre ele si sa le comparii, scrii bine si nu ai nicio problema in a respecta termenele limita pe care ti le stabilesti. E clar! Pe tine te vrem si te tot cautam de multa vreme!

Ce iti oferim noi tie?

  • plata consumatiei de 2 persoane la restaurantele pe care le recenzezi;
  • invitatii la evenimente organizate de localuri sau lansari de restaurante din Bucuresti;
  • posibilitatea de a face parte dintr-o echipa care iti impartaseste pasiunile si stie, in acelasi timp, sa se si distreze;
  • titlul si statutul prestigios de food critic in proiectul KoolHunt.ro;
  • niste iesiri la cafea amuzante si cateva petreceri legendare.

*** toate evident in functie de contributia ta

!!! Aplica scriindu-ne un mail pe adresa raluca.georgescu [at] raluk [dot] ro !!!

Atentie! KoolHunt.ro nu plateste momentan pentru articolele scrise de contributorii sai. Asta nu inseamna insa ca beneficiile pe care le vei primi ca membru al echipei noastre nu vor fi tocmai cele care te te vor bucura in mod deosebit. 

1 comentariu »

  • Mari said:

    Buna,

    Foarte interesanta ideea de a comenta calitatea produselor si serviciilor oferite de restaurantele si cafenelele din Bucuresti. Mi-ar placea sa fiu un astfel de critic avand in vedere faptul ca ies des in diferite localuri.