Home » Evenimente

Vizionare speciala cu ocazia avanpremierei mondiale pentru 300: Ascensiunea unui Imperiu

24 February 2014 scris de Niciun comentariu

R3_V10F_72613_CO3_PULLS_01rl_0025300: Rise of an Empire/300: Ascensiunea unui Imperiu este cu siguranta unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2014. Fanii 300: Eroii de la Termopile vor fi cu siguranta incantati sa isi revada povestea favorita, cu acelasi vizual minunat din prima parte, chiar daca Gerard Butler va fi de aceasta data inlocuit de Sullivan Stapleton. Filmul 300: Rise of an Empire va avea premiera in Romania pe data de 7 martie 2014 si filmul va fi distribuit de MediaPro Distribution, dar cu ocazia avanpremierei mondiale se va organiza o vizionare speciala pentru fanii infocati miercuri, 26 februarie 2014, la Grand Cinema Digiplex.

Better we show them, we chose to die on our feet, rather than live on our knees!

Dup? colosala confruntare de la Termopile, lacomul rege Xerxes continua in forta consolidarea puterii imperiului persan, urmarind nemilos expansiunea teritoriului sau si dezvoltarea unei armate invincibile. Cu o flota impresionanta condusa de razbunatoarea Artemesia, Xerxes isi concentreaza toat? puterea pentru a-l opri pe generalul Themistokles care doreste sa unifice toate teritoriile grecesti.

300: Ascensiunea unui Imperiu promite actiune de proportii epice, efecte vizuale exceptionale si o batalie cutremuratoare pe mare. Din distributie fac parte Sullivan Stapleton, Rodrigo Santorro si Eva Freen, scenariul este scris de Zack Snyder si Kurt Johnstad si regia este semnata Noam Murro.

Vizionare speciala pentru fani odata cu avanpremiera mondiala

Vizionarea speciala a filmului 300: Ascensiunea unui Imperiu, dedicata fanilor fenomenului va avea loc miercuri, 26 februarie. Evenimentul este special pentru ca va avea loc in avanpremiera mondiala (in aceeasi zi cu lansarea din Londra).

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*