Home » Evenimente

Valentine’s Day in Casa Doina – iubirea e ca la ea acasa, melodiile, ca-n filme!

11 February 2013 scris de Niciun comentariu

casa-doina-valentines-dayDupa cum va asteptati daca i-ati trecut vreodata pragul, Casa Doina isi serbeaza Indragostitii cu o seara construita anume, planuita cu drag si incununata cu delicii din partea… Casei!

Mereu bucuros de oaspeti, localul cu specific romanesc si ambient extra-lumesc, incadrat de unul din putinele ramase colturi verzi din Capitala, pregateste ceva deosebit, o cina ca desprinsa din file de poveste – pentru cuplurile innobilate de Iubire.

Pe Kiseleff nr. 4, muzica live de imbiat la sarutari

casa-doina-exteriorPe principiul “kiss your troubles away”, Casa Doina ne invita sa ne lasam in voia sentimentelor, sa uitam de lumea de-afara, cum fac Indragostitii la prima sagetare a lui Cupidon. Daca n-aveti nevoie de indemn ca sa fiti voi doi, aparte de tot restul, in lumea voastra, cu atat mai mult locul pentru un Valentine’s Day de-o splendoare inedita in toata Capitala este aici. In incinta Casei Doina, unde decorul stilat, despartit de larma orasului ca un Olimp din sticla, te transpune intr-un cadru feeric – aici, amorezii de toate varstele se pot visa impreuna pana la adanci batraneti, ca-n povesti.

De Valentine’s Day, mai mult ca-n oricare alta zi, Casa Doina vine in intampinarea lor, creand un cadru romantic cu ajutorul unei formatii legate anume pentru a sublinia cu partituri divine insemnatatea sarbatorii. Compusa din saxofon, vioara, clape si chitara, si condusa de o voce feminina care armonizeaza cantarea intr-un tot melodios, formatia antrenata in festivitatea de joi va incanta mesenii cu un repertoriu anume pregatit. Alese pe spranceana, cantecele vor evoca hit-uri internationale si binecunoscute coloane sonore din filme – cum altfel? – romantice.

casa-doina-interiorDragostea va fi in aer si distractia in toi inca de la caderea serii, iar cina rafinata, un trademark al restaurantului Casa Doina, va cuceri celor mai elitiste bolte palatine. Un pahar de sampanie va face curte indragostitilor, oferit gratuit de restaurant, iar desertul, proiectat special pentru Valentine’s Day, va fi de asemenea un cadou-surpriza pentru sufletele-pereche.

Anuntati-va degraba popasul la evenimentul culinar si muzical organizat de Casa Doina cu ocazia Valentine’s Day caci, desi grandios ca o casa boiereasca, localul se umple rapid. Domnii si domnitele sunt poftiti sa faca o rezervare la numarul de telefon 021.2226717 sau la email-ul restaurant@casadoina.ro.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*