Home » Topuri filme

Topul celor mai sexy 100 de actori ai tuturor timpurilor

10 December 2007 scris de 5 comentarii

Ca tot va tin la curent cu topurile realizate de diverse reviste de ceva vreme, a venit acum timpul sa ne bagam un pic nasul si in topul celor mai sexy 100 de actori si actrite ai tuturor timpurilor realizat de revista Empire.

Pentru a nu umplu un blog intreg doar pe acest subiect, hai sa vedem cine s-a clasat pe primele 10 pozitii sexoase:

1. Angelina Jolie
2. Natalie Portman
3. Daniel Craig
4. Jessica Alba
5. Johnny Depp
6. Eva Green
7. Brad Pitt
8. Scarlett Johansson
9. Keira Knightley
10. Gerard Butler

Dupa cum bine puteti vedea, familia Pitt-Jolie ocupa cu mandrie pozitiile 1 si 7 din clasament. Sa speram ca Brad nu se va simti eclipsat de frumoasa lui sotie.

Cuplul din ultimul James Bond 007 – Casino Royale – format din Daniel Craig si Eva Green a si intrat pe pozitii fruntase in clasament, in ciuda carierei cinematografice de scurta durata.

Printre alte curiozitati din topul 100 al celor mai sexy celebritati cinema realizat de Empire va pot spune ca pe locul 98 o regasim pe Brigitte Bardot, pe 90 pe Elizabeth Taylor, pe 89 pe Clint Eastwood, pe Eva Mendes abia pe un loc 64, pe 39 pe Grace Kelly, iar pe dragul meu Clive Owen abia pe pozitia 25. Deah, si un alt preferat al meu, Russell Crowe abia pe 34. Pai daca nici Russell si Clive nu sunt sexy.

Pentru cei carora topul de mai sus li s-a parut destul de plin de “vechituri”, ne-am gandit sa venim cu ceva aer proaspat. Am intocmit deci un top 10 cei mai sexy actori new-entry.

5 comentarii »

 • veve said:

  nu e cea mai sexi

 • gabytza said:

  orlando bloom unde e? :-? l’ai uitat

 • Raluk (author) said:

  @gabytza: Nu este topul meu, este cel al celor de la revista People si banuiesc ca si ei au mers pe niste sondaje de opinie. Da, se pare ca Orlando Bloom se afla ceva mai jos decat ne-am fi dorit si tu si eu :)

 • Cato said:

  are dreptate colega gabytza….. unde fulguletzu meu e shi Orli???……

 • iza said:

  Suuuuper tare…..dar unde este si zac efron? Ma rog…..dar dupa parerea mea natalie portman e de locul 1

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*