Home » Sport

Top patinoare din Bucuresti

12 January 2008 scris de 16 comentarii

De cativa ani buni nu am mai prins o iarna ca asta: zapada, ninsoare, frig, ger. Sinonima deci cu multa lume care vrea sa practice sporturi de iarna. Pentru cei care nu ajung la ski in weekend si se multumesc cu o raita pe la patinoar, m-am gandit sa realizez un top al patinoarelor din Bucuresti. Bazat pe preferintele mele si pe propria-mi subiectivitate. Am adaugat si informatiile gen preturi si orar, iar unde era cazul am inclus si adresa.

1. Patinoarul Drumul Taberei – Patinoar in aer liber, muzica buna, DJ, concerte si concursuri dese pe gheata. Mare inghesuiala, asta pentru ca este cel mai misto patinoar din Bucuresti. Puteti merge zilnic in urmatoarele intervale: 12:00-14:00, 15:00-17:00, 18:00-20:00, 21:00-23:00, iar in weekend aveti si variantele 9:00-11:00 si 24:00-2:00. Intrarea costa 10 RON in timpul saptamanii si 15 RON in weekend, iar inchirierea patinelor este 10 RON pentru patine obisnuite si 20 RON si patine de “lux”(Roces). Aici va puteti si ascuti patinele cu 10 RON. Adresa patinoarului Drumul Taberei este Drumul Taberei nr. 45-47.

2. Patinoarul Herastrau – Patinoar in aer liber, muzica buna si atmosfera. Intrarea este 10 RON si inchirierea patinelor 15 RON.

3. Patinoarul Cismigiu – Este cel mai mare patinoar in aer liber din capitala (3000 metri patrati) si, se pare ca, si din Europa. Principalul sau plus este dat de imprejurimi: parcul Cismigiu, copaci si poduri inzapezite, mult spatiu de plimbare. Gheata nu este cea mai geniala, dar este acceptabila. Intrarea este 10 RON de luni pana joi si 15 RON de vineri pana duminica, iar inchirierea patinelor costa 10 RON. Orarul este 9:00-11:00, 12:00-15:00, 16:00-18:00, 19:00-21:00, 22:00-24:00 (doar Vineri si Sambata).

4. Patinoarul Unirii – Patinoar in aer liber in piata Unirii, 1500 metri patrati si foarte multa aglomeratie. Intrarea costa 10 RON, iar inchirierea patinelor tot 10 RON.

5. Arctic Park pe Kiseleff – Arctic Park a fost deschis recent in sectorul 1, pe sos. Kiseleff. Vrea sa se diferentieze prin carnavaluri, concursuri de miss si alte mici evenimente. Un alt avantaj al patinoarului este impartirea in doua suprafete: una pentru copii si una pentru adulti. Patinele se pot inchiria dintr-un iglu de gheata naturala pentru 10 RON, iar intrarea costa si ea tot 10 RON.

6 Patinoarul Titan – Patinoarul din Titan se afla langa Biserica din Lemn de pe str. Alexandru Ioan Cuza. Si patinoarul din Titan ofera multe evenimente, concerte, carnavaluri. Intrarea este 10 RON de luni pana joi si 15 RON de vineri pana duminica. Orarul este: 10:00-11:30 , 12:00-13:30, 14:00-15:30, 16:00-17:30, 18:00-19:30, 20:00-22:00, 22:00-24:00.

7. Patinoarul Floreasca – Patinoar in aer liber situat pe str. Mircea Eliade nr. 16.

Deci, cine m-a insoteste pana la patinoar?

16 comentarii »

 • Cineva said:

  eu nu ?tiu s? patinez :(

 • Raluk said:

  Mah sa stii ca se invata super repede. Am convins de curand un prieten sa vina si era prima oara cand patina si s-a descurcat super. So go 4 it!

 • Tzr said:

  Merci mult ca ai postat programul (din cismigiu), nu-l gasisem in alta parte pe net.

  Am fost acum cateva zile si mi s-a parut super misto gheata, un pic cam dezghetata dar foarte dreapta, fara santuri si “zapada”. Probabil si pt ca era putina lume si nu apucase sa se strice.

 • Bubbles said:

  mey…knd se deschide patinoarul herastrauuu??:(
  k unii zc k s`a desh altii k nu ..:-??..

 • Roxana said:

  Multumim pentru program si pareri….eu si prietenii mei cautam mereu pareri pe net inainte sa incercam ceva nou (eu nu am mai fost pana acum la patinoar..azi e prima zi :D ), asa ca acest articol e bine venit

 • Oana said:

  ai idee daca s-au inchis patinoarele acum? sau daca se inchid?

 • Raluk (author) said:

  @Oana: De pilda cel din Drumul Taberei sigur nu s-a inchis. Si banuiesc ca mai sunt si altele. Da un telefon ca sa fii sigura, dar cred ca o saptamana tot mai sunt.

 • alina said:

  se scrie “MA insoteste”.

 • maria said:

  Alaturi de celelalte patinoare anuntate s-a REDESCHIS PATIONARUL FLOREASCA. Este super, iar pentru insotitori exista la interior un pub sportiv unde se poate bea ceva cald, urmarind atmosfera de distractie de pe patinoar sau sporturile preferate la TV.

  Programul este de luni pana duminica de la 10.00 la 24. Accesul pe patinoar 10 lei, inchiriat patine noi Roxa 10 lei. Se poate bea si afara ceai, vin fiert si ciocolata calda la pretul de 5 lei fiecare.

 • Luci said:

  Patinoarul Floreasca e cel mai tare!!! Preferatul meu dintotdeauna,observ ca nu e nici asa scump. Ma bucur ca s-a redeschis:)

 • Andyn said:

  Am gasit detalii actualizate despre patinoarele deschise, program si preturi pe wintersports.ro . Chiar e foarte util ca sunt toarte adunate intr-un singur loc :)

 • Leni said:

  Patinoarul din Herastrau e cel care era in anii trecuti la BTT ?

 • Paprika. \m/ said:

  Patinoarul dr Taberei are cea mai buna gheata, insa e mai mic ca cel din Cismigiu.. ala din Cismigiu mi se pare naspa (oricum stau la 10 statii distanta de el) pentru ca acolo este aglomerat si sunt smecheri care fac gauri in patinoar si s-a dus naibii toata afacerea. Singurul avantaj e ca in unele zile de dimineata e gratis.

 • klaxu said:

  vad ca nu treceti nimic despre divertisment online asa ca va propun un site de jocuri online (noi) si anume http://www.jocurileonline.com

 • adi said:

  ralu maine ma duc in herastrau cu “trupa de soc”. te asteptam ;)

 • Ronny said:

  Eu merg la Herastrau sau la Cismigiu oricand!
  Cine vrea sa vina? :)

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*