Home » Localuri, Sport

Top locatii bike-friendly din Bucuresti

7 March 2014 scris de Niciun comentariu

poza koolBicicleta este perfecta pentru plimbarile lungi, pentru a merge la serviciu sau acolo unde stii ca ai unde sa o lasi, dar parca ai vrea sa o iei si atunci cand iesi in oras, nu-i asa?

Insa pe doua roti nu este atat de simplu sa te opresti la orice bar sau terasa care iti este in cale, asa ca trebuie sa stii de inainte unde o sa mergi. Desi nu sunt atat de multe pe cat ne-am dori se gasesc si in Bucuresti locuri unde esti bine primit cu bicicleta. Impreuna cu prietenii nostri pe biciclete de la Biciclop.eu am facut un mic top al locatiilor bike-friendly din Bucuresti, baruri unde biciclistii se simt bine si unde puteti gasi un loc in care sa va puneti armasarul pe 2 roti. Iata-le:

1. Journey Pub – Acest pub ne place pentru ca avem suflet de calatori si ne da un aer de vacanta. Este un spatiu larg unde poti sa joci si boardgame-uri, este central, aproape de Piata Romana si are un rastel pentru biciclete unde iti poti ancora iubita bicicleta in siguranta.

2. Evarza Bar – Pentru ca tot vine primavara va recomandam o bere sau o limonada rece in decorul vamaiot din barul Evarza care este mai ascuns, dar poate si din pricina asta, destul de atractiv. Preturile sunt foarte bune si, desi nu au rastel, au o curte in care incap peste 10 biciclete, iar biciclistii sunt respectati asa cum se cuvine. Noi punem pariu ca o sa-ti cam placa si muzica de aici. Barul Evarza este pe Strada Episcopul Radu la numarul 28.

3. La Copac – Atunci cand ni se face pofta de mancare buna noi mergem cu bicicleta La Copac pentru ca desi nu au rastel, au un gard mare si sanatos in curte de care ne putem lega bicicleta. Poti sa stai si la terasa cu bicicleta langa tine ca sa nu trebuiasca sa o mai legi. Asa ca mergi pe Pitar Mos la numarul 23 ca e deschis de la 10 dimineata.

4. 1974 Niste domni si fiii – Au rastel si vinuri bune asa ca ne-au cucerit de la prima intalnire. Sunt chiar prietenosi cu cei care au biciclete si te lasa sa o si bagi inauntru daca e loc si e o zi mai ploioasa. Per total, e de bine. Totusi, nu trebuie exagerat cu vinul.

5. Dianei Patru – Este barul pe care putem sa-l dam drept exemplu pozitiv. Au si rastel de 5 locuri, dar si o curte mare in care poti sta la ceas de seara cu bicicleta langa tine, linistit si voios cu o bere in mana. Este langa Piata Rosetti si au ceaiuri bune si bere nefiltrata, lucruri care vin deseori la pachet cu piese de teatru, proiectii si alte evenimente interesante.

Speram ca ti-am dat cateva idei bune pentru primavara asta. Pregateste-ti bicicleta pentru perioada calda sau cauta piese pentru biciclete daca mai ai nevoie, si apoi iesi in oras sa vezi cum e sa pedalezi cu vantul in plete si sanatatea in corp. Pentru idei de biciclete si orice legat de biciclete, Biciclop iti sta la dispozitie.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*