Home » Baruri

The Loft – Mansarda lui Jumbo – se face dreptate fanilor muzicii alternative

28 January 2008 scris de 3 comentarii

Cand am ajuns prima oara in The Loft – Mansarda lui Jumbo eram cu Laur si Alexa, doi prieteni ai mei care la viata lor au mai ascultat si muzica alternativa. Prin urmare, m-am simtit destul de safe, desi in mod normal as fi vrut sa o iau la fuga, fiind foarte out of place in acest club.

Dar am vazut ca este un loc in care pasionatii acestui gen muzical se simteau ca acasa. Deci este un club despre care merita sa scriu. Totusi, Laur, poate noi nu mai calcam pe aici prea curand…

Cam care e atmosfera in Mansarda lui Jumbo?

Nu imi imaginam ca un club de alternativ este aranjat in culori calde. Dar The Loft este. Te uiti in jur si vezi ca predomina portocaliul, rosul, galbenul. Lumina slaba, muzica de obicei relaxanta (*cand nu sunt evenimente), elemente de decor handmade. Se poate sta pe fotolii comode din imitatie de piele, pe scaunele de lemn sau pe scaune de bar. Daca nu vine nimeni sa te serveasca, e cazul sa te simti ca acasa si sa dai tu o raita pana la bar sa iti iei o bere, o cola sau niste vodka. Daca vrei, desi nu e in ton cu atmosfera, exista si internet wireless.

Ce se asculta in The Loft?

Nu ma pricep eu prea bine la genuri muzicale, mai ales din specia muzica alternativa, dar totusi am reusit sa aflu pentru voi cam ce muzica se asculta aici. Este vorba despre new wave, indie, alternative, brit, postpunk si stuff. Tin cu stuff, poate sunt mai prietenoase. Mai pe romaneste pentru necunoscatori, in The Loft se asculta Iggy Pop, Muse, Nick Cave, New Order, The Cure, The Pixies, The Smiths sau Joy Division. Am vazut ca fanii genurilor muzicale de aici se simt in elementul lor si chiar danseaza. Se tin des concerte si alte evenimente de muzica alternativa.

The Loft sau Mansarda lui Jumbo este situat pe str. Berzei nr.20 la mansarda (* urci doua etaje), vis-a-vis de Stuf Vama Veche. Rezervari sau informatii se pot face/afla la numerele de telefon 0723 668 331 si 0747 771 516. Localul este deschis intre orele 16:00 si 7:00 (daca exista clienti).

3 comentarii »

  • Textilist said:

    Intersant! Merci de recomandare. Cred ca vom organiza un raid. :)

  • Crown Of Negativity said:

    clubul meu preferat :D

  • Anonymous said:

    Dar la adresa aceea nu era Upstairs Cafe?

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*