Home » Filme

The Harbour, locul in care trebuie sa ancorezi

25 February 2013 scris de Niciun comentariu

desert-the-harbourCu fiecare ocazie, negresit, am fost intampinati asa cum se cuvine la  The Harbour, in Piata Amzei 10-22. De ce credem ca e indicat sa le calci pragul? Pentru atmosfera, pentru mancare, pentru preturi? Si  pentru toate astea, dar mai ales trebuie sa ajungi pentru experienta si garantia ca te vei intoarce.

Pentru a te familiariza cu meniul lor, le poti vizita pagina de Facebook si vei vedea cum arata preparatele in realitate. Dar cel mai bine te vei convinge atunci cand le vei trece pragul ca se achita de angajamentul luat. Meniul variat satisface gusturile celor mai pretentiosi gurmanzi. O atesta cu multa convingere cei care care au trait deja experienta The Harbour, restaurant de bun gust.

the-harbour-interiorMancarea buna, serviciile de calitate si dorintele clientilor sunt prioritatile principale ale  restaurantului. Pentru cei dintre voi care sunt mereu pe fuga, The Harbour va pune la dispozitie serviciul Take Away, iar celor care au intalniri de business si mobile office le este oferit pachetul Harbour Lunch, zilnic de luni pana vineri, intre orele 11.30-16.00.

Foarte important, pentru a lucra comod si in liniste, intr-o ambianta placuta, aveti acces gratuit la Wi-Fi.

Evenimentele corporate si petrecerile tematice au deja traditie in The Harbour. De 9 ani se organizeaza diverse „aventuri” pe gustul celor mai pretentiosi clienti. Aviz tuturor doamnelor si domnisoarelor care vor sa se simta rasfatate in saptamana 1-8 Martie dedicata lor (si nu numai atunci).

the-harbour-frumos-si-delicios

Bucataria este deschisa pana tarziu in noapte, la ora 1.00 preluandu-se ultima comanda.

Pentru rezervari ii puteti contacta la numerele de telefon: 021 319 72 57 sau 0724 388 686 si pe adresa de mail office@harbour.ro.

Merita sa treceti pe la ei sa va convingeti, iar Ziua Femeii este un pretext la fel de bun ca oricare altul sa le testati promisiunile – doar nu v-am ghida noi in directia gresita!

Credit foto: The Harbour

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*