Home » Concerte

Sfarsit de septembrie cu Alternosfera

11 October 2013 scris de Niciun comentariu

concert-alternosfera1Ultima vineri a lunii septembrie ne-a prins la un concert al minunatilor moldoveni de la Alternosfera, cu aceasta ocazie  descoperind  si un loc nou: Fusion Arena. Daca sunteti skateri trebuie musai sa treci pe la Fusion Arena. Este unul dintre cele mai mari skate -park-uri  indoor din sud estul Europei si  de asemenea si un loc potrivit pentru concerte.

Concertul era programat pentru ora 22:00, dar la ora 23:00 fanii inca stateau la coada sa intre in club. Da. Ati citit bine. Coada. Pe frig si vant fanii Alternosfera rezista. Din pacate sala in care a avut loc cantarea a devenit neincapatoare pentru toti cei care vroiau sa-i auda si uite asa o mare parte dintre ei au ascultat concertul de pe scari sau chiar de afara.

concert-alternosfera2In jurul orei 23 20 a urcat pe scena Marcel Bostan – solistul. Ne-am bucurat sa-l vedem intr-o forma buna, dupa ce in aceasta vara a anulat ceva concerte din cauza problemelor de sanatate. S-au facut auzite Wamintirile, Vreau sa-mi dai, Nepoata lui Gagarin, Doua eve, Ploile nu vin toate fiind fredonate de toti cei prezenti.  Si am fi cantat si sarit in sus si mai mult daca am fi avut  aer sa respiram, fumul de tigara punand stapanire pe sala ingusta foarte repede. Poate data viitoare vom avea parte de un concert smoke-free. Sau cel putin asa speram. Un element nou a fost jocul de lumini oferit de cei de la Fusion Arena, joc de lumini care a fost unitar cu ritmicitatea pieselor.

Sonorizarea a buna si asta a fost o salvare pentru cei care au prins loc in spatele salii. Locul fiind foarte ingust, nu s-a putut vedea nimic din spate si tot ce-ti ramanea de facut era sa dai din cap si sa canti.

A fost un concert corect al baietilor, dar parca totusi a lipsit ceva. Poate data viitoare nu va mai fi asa de previzibil set-list-ul concertului si ne vor suprinde cu ceva nou. Pentru ca intr-o vreme in care cu maximum de advertising de-abia se strang cativa oameni la alte concerte, la Alternosfera se sta la coada .

concert-alternosfera3concert-alternosfera4

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*