Home » Dezvoltare personala

Scoala de Vara de e-Commerce GPeC 2013 – 5 zile la munte cu cei mai faini oameni din online

12 August 2013 scris de Niciun comentariu

pensiunea-sibiel-gpec1

De 8 ani de zile, GPeC (Gala Premiilor eCommerce) iti spune care sunt cele mai bune magazine online ale anului pe fiecare categorie: cel mai bun magazin online IT&C, cel mai bun magazin online de haine, etc. De 2 ani au inceput sa organizeze si cursuri de e-commerce de vara intensive. Iar daca anul trecut Scoala de Vara GPeC a fost un real succes la care au participat 11 traineri – specialisti cunoscuti in mediul online din Romania – si peste 30 de cursanti, Scoala de Vara GPeC 2013 se anunta ca fiind un eveniment de la care nu trebuie sa lipsesti sub nicio forma.

11 workshop-uri de e-commerce in 5 zile de aer curat la munte

11 workshop-uri, activitati de team building si mult networking te asteapta daca decizi sa participi la Scoala de Vara GPeC 2013. Printre trainerii confirmati deja te vei intalni cu Alexandru Lapusan (ZITEC), Andy Szekely (Bootcamp University), Mihai Paun (Ascend NetSolutions), Ionut Munteanu (WebDigital), Liviu Taloi (ECOMpedia), Iulian Padurariu (Marks), Cosmin Negrescu (SEOmonitor), Marius Pahomi (Conversion), Alin Gherman (DPD) si Valentin Radu (Marketizator.com).

Printre subiectele disecate la Scoala de Vara GPeC 2013 se numara platforme de e-commerce, mobile-commerce, tehnici de persuasiune in vanzari, Analytics, SEO (Search Engine Optimization), SEM (Search Engine Marketing), social media, marketing online, gamification, usability, optimizarea conversiilor si a cosului de cumparaturi in e-commerce.

Daca deja totul a inceput sa sune doar a “hard work” nu va faceti probleme. Scoala de Vara GPeC 2013 inseamna si multa distractie, aer curat, foc de tabara, activitati de teambuilding si mult networking cu cei mai faini oameni din online.

28 august – 2 septembrie 2013, pensiunea Sibiel

In perioada 28 august-2 septembrie 2013, ai parte de singurele cursuri de e-commerce la aer curat de munte, in cadrul Scolii de Vara GPeC (a 3-a editie anuala). Noi, cat si participantii editiilor precedente iti spunem ca daca nu vii… e doar pierderea ta!

Scoala de Vara GPeC 2013 se va desfasura intr-un cadru magnific de munte, fiind inconjurati de padure, la Pensiunea Sibiel din localitatea Sibiel, jud. Sibiu. Regasiti aicicoordonatele de contact si cum puteti ajunge la pensiune.

Mai multe detalii pe situl GPeC

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*