Home » Filme

Schimb de carti La Un Ceai – invitat scriitorul Andrei Calaras

15 November 2013 scris de Niciun comentariu

In luna noiembrie Schimb de Carti Bucuresti va asteapta cu un invitat special: scriitorul Andrei Calaras. Duminica, 17 noiembrie, de la ora 15:00, in ceainaria “La un ceai” va asteptam la o discutie amicala si relaxata despre ce inseamna sa scrii si sa publici carti.

Cea mai recenta carte a lui Andrei Calaras, Richter 8.9 (Nemira, 2013), il are in centrul evenimentelor pe Alexandru Don, artist care nu mai poate picta decât in culorile depresiei, ale iubirii pierdute, ale betiei si ratarii. Insa, pe neasteptate, intra intr-un carusel de neinteles al groazei si minciunii, ce-l antreneaza spre o cumplita descoperire sau o inevitabila distrugere. Istoria isi arata o fata necunoscuta, amenintatoare, ce nu lasa nici un drept la replica.

Dupa cum stiti, apreciem punctualitatea – ne vedem duminica, 17 noiembrie, la ora 15:00 cu obisnuitele cadouri si surprize. Intrarea este libera. Puteti participa si daca nu aduceti carti, iar schimbul nu este permanent.

 

schimb

 

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*