Home » Stiri cinema

Salma Hayek – cea mai sexy de la Hollywood

16 July 2007 scris de 2 comentarii

Rezultatele sondajului E-Poll au fost validate si cele mai sexy celebritati au fost desemnate vineri, 13 iulie 2007. Actrita de 40 de ani, Salma Hayek a fost votata de mai bine de 65% dintre americani ca fiind cea mai sexy actrita de la Hollywood. Se pare ca norocul o urmareste pe Salma Hayek inca de cand s-a logodit cu Pinault si a anuntat ca este insarcinata cu acesta.

Pe locul al doilea, Jessica Alba, actrita din Sin City, iar pe locul al treilea, Beyonce Knowles, au urmat-o indeaproape. Pe locul al 4lea urmeaza o alta actrita de 40 de ani ca si Salma, Halle Berry. Pe locul al 9lea a fost plasata Jessica Biel, la egalitate cu Elizabeth Hurley in varsta de 42 de ani, iar hexagenara Raqual Welch ocupa pozitia a 14a.

Si, ca sa nu uitam sa vorbim si de barbati, Matthew McConaughey a fost votat cel mai sexy barbat de la Hollywood cu un procent de 39% din publicul feminin. Totusi, intr-un top dominat de femei sexy, McConaughey a ajuns abia pe locul 41.

2 comentarii »

  • hawke said:

    parca e eram cel mai sexy … :(

  • Raluk said:

    Eh, Hawke, tu erai default. Nici nu te-am mai mentionat. E clar ca l-ai devansat pe Matthew :)

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*