Home » Topuri filme

Sa radem cu Leslie Nielsen… pentru ultima oara

29 November 2010 scris de Niciun comentariu

Comediile din seria The Naked Gun au fost printre primele comedii pe care le-am putut viziona dupa 1989 pe casete video. Am ras cu lacrimi la fiecare dintre ele si la un moment dat vazusem de atat de multe ori filmele incat le invatasem pe dinafara. Dupa The Naked Gun, Nielsen a mai jucat in cateva zeci de filme, multe dintre ele comedii. Nu a mai reusit niciodata sa ma distreze la fel de mult, dar intotdeauna am recunoscut ca este un actor foarte bun. Astazi din pacate a venit vremea sa spunem RIP Leslie Nielsen, actorul decedand la varsta de 84 de ani datorita unor complicat cauzate de pneumonie.

Daca nu ati vazut pana acum seria The Naked Gun sau comedia Airplane! va recomand sa le vedeti – sunt unele dintre cele mai reusite comedii ale anilor ’80-’90. Daca le-ati vazut, va invit sa ne reamintim cu placere cateva dintre scenele super tari ale celor mai amuzante comedii ale lui Leslie Nielsen. Eu una inca mor de ras amintindu-mi seriozitatea cu care Leslie Nielsen spune “Jane, since I’ve met you, I’ve noticed things that I never knew were there before… birds singing, dew glistening on a newly formed leaf, stoplights“.

The Naked Gun: Fom the files of Police squad (1988)

The Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear (1991)Naked Gun 33 1/3: The Final Insult (1994)

Airplane! (1980)

Dracula: Dead and Loving It (1995)

RIP Leslie Nielsen!

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*