Home » Baruri, Cafenele, Localuri, Terase

Rehab Bar – barul care ofera tratament anti-plictiseala

17 September 2013 scris de Niciun comentariu

rehab-bar1KoolRank: 8.5/10

atmosfera & design interior: 7/10

meniu: 9/10

servire: 9/10

preturi: 9/10

Rehab Bar reuseste sa te atraga cu un aer proaspat si un concept nou pe strazile din Centrul Vechi. Localul este cunoscut si preferat deja de bucuresteni, desi este infiintat recent (la inceputul anului 2013). Ce este special la Rehab Bar si de ce se numeste asa? Barul se prezinta ca un centru de recuperare. De la decor, pana la produsele din meniu, totul are o baza terapeutica. Asistentii de la Rehab Bar ne asigura ca in urma unui tratament adaptat, te poti vindeca pana si de plictiseala cronica.

rehab-bar2Care-i atmosfera in Rehab Bar si cum sta la capitolul design interior?

Localul il poti recunoste usor dupa mesele si scaunele din fier forjat, pe care sunt asezate perne vesel colorate. Interiorul este foarte mic, de aceea terasa reprezinta cea mai buna alegere. Barul este ingesuit, dar compenseaza cu nuante pastelate, ce ofera o nota optimista. La capitolul design, asistentii de la Rehab Bar au pastrat liniile simple: scaune inalte de bar, lumina difuza, rafturi pline cu potiuni miraculoase precum Anxienty Killer sau Workaholic’s Day Off. Decorul este o varianta interpretata si adaptata a unui cabinet medical, de la clasicele postere cu sfaturi medicale pana la rafturile pline cu medicamente. Atmosfera face diferenta, la Rehab Bar vei simti relaxare si liniste, nu tensiunea dintr-un cabinet medical veridic.

rehab-bar3

Terasa, la prima vedere, este asemenea tuturor teraselor din Centrul Vechi. Mesele si scaunele sunt dispuse pe o strada ingusta cu piatra cubica, fara a putea delimita terasa de locul de trecere. O problema des intalnita in momentele in care vrei sa te relaxezi, este privelistea dezolanta a cladirilor-ruine. Cei de la Rehab Bar vin cu o idee ingenioasa: de-a lungul terasei este amplasat un poster cu imaginea unui parc. Micul artificiu poate nu impresioneaza, dar odata asezat la masa senzatia ca te afli intr-un parc verde este cat se poate de autentica.

rehab-bar4

Asistentii de la Rehab Bar au mare incredere in tratamentele recomandate, bazandu-se pe eficienta imediata si nu pe o administrare indelungata. Scaunele clinicii care iti promite sa te reconforteze dupa o zi de munca nu sunt foarte confortabile. Vizita se va incheia repede dupa doza de optimism si cocktailuri terapeutice. Medicatia se poate prelungi daca ai norocul sa prinzi un loc liber pe pernele moi de pe divanul colorat de la intrare.

Ce mancam si bem bun in Rehab Bar?

Meniul Rehab Bar pune la dispozitie o mare varietate de licori curative. Poti alege din categoria Fruit Therapy un mix de sucuri naturale sau de smoothie-uri. In functie de simptome, ai la dispozitie sectiunea de Mood Lifters sau Warm Feelings.

Asistentii de la Rehab Bar pregatesc constant surprize pe langa meniul standard. De exemplu Watermelon week, cand poti incerca 3 cocktailuri cu un mix interesant de smoothie de pepene rosu, vodka, gin, ghimbir sau suc de ananas.

rehab-bar5

Cash or credit? Cum sunt preturile in Rehab Bar?

Preturile sunt medii, insa nota de plata este direct proportionala cu evolutia clinica a fiecarui pacient. Un Stimulant (espresso) este 7 RON si daca ai nevoie de un Mood Lifter (Gin Tonic, Campari Orange) vei plati o suma cuprinsa intre 14-17 RON.

Cum suntem serviti in Rehab Bar?

Asistentii clinicii sunt calmi, relaxati si te servesc cu zambetul pe buze. Comanda dureaza in functie de tratamentul ales, deoarece fiecare cocktail sau smoothie este preparat proaspat.

Cand sa mergem in Rehab Bar si pentru ce fel de ocazii este potrivit?

Rehab Bar este locul unde vrei sa te revezi cu prietenii la un after party, sa te bucuri de un smoothie detoxifiant si sa schimbi pareri. Localul este perfect si pentru o iesire in 2, iar pentru a preveni monotonia, asistentii recomanda bauturile din categoria Stimulants.

Unde gasim Rehab Bar?

Rehab Bar se afla in Centrul Vechi, un loc accesibil indiferent daca esti cu masina pentru Fruit Therapy sau alegi mersul pe jos pentru un Group Teraphy (shots). Adresa exacta este Str. Gabroveni nr. 19. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0726 122 552.

Fotografiile au fost realizate de Irina Pena in Rehab Bar din Centrul Vechi pentru KoolHunt.ro. Preluarea acestor poze fara acordul echipei KoolHunt.ro este interzisa.

rehab-bar7rehab-bar8rehab-bar6

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*