Home » Dezvoltare personala, Timp liber

Recreatie si reinventare la noul sezon de cursuri DallesGO

16 November 2012 scris de Niciun comentariu

DallesGO lanseaza al cincilea sezon de cursuri after-work, cu nume noi in catalogul de trainer-i, cursuri noi in portofoliul de toamna si multe alte surprize, pe langa cele cu care ne-au obisnuit deja. Pe cei care vor sa-si exploreze alte laturi ale personalitatii, sau sa-si dezolve hobby-urile prin dobandirea de competente sub indrumarea unor profesionisti cu renume, DallesGO ii invita sa se inscrie pana pe 25 noiembrie, la noul sediu din Strada Ion Otetelesanu nr. 2, etaj 2.

Dupa munca de birou, te erijezi in machior!

Se vehiculeaza prin Univers – Universul DallesGO – vesti de bun augur pentru noi, potentialii cursanti, si asta mai ales in domeniile legate de frumusete. Astfel, la cursul de make-up, Diana Ionescu va prelua stafeta pentru a preda nu doar noile tendinte in machiaj, ci si cele mai bune moduri de aplicare a lui, trucuri stiute doar de adevaratii artisti din domeniu!

Iar una din vedetele DallesGO, modulul de hairstyling, va beneficia in acest sezon de participarea echipei Gett’s, in saloanele Gett’s desfasurandu-se chiar sesiunile de practica din cadrul cursului. In fine, nimeni alta decat Irina Markovits, jurnalist de moda si entuziast al celor mai in voga croieli de pe mapamond, s-a alaturat “catedrei” de Stilism & Tendinte in Moda. Cu asa un consultant de stil la timona, vom da o raita mentala prin dulap ca sa aflam cum ne ancoram garderoba la tendintele de pe catwalk.

Arta se imbina cu practicalitatea la DallesGO

Toate cursurile, cele nou introduse dar si cele continuate din sezoanele trecute la cererea populara, pot fi gasite pe site-ul Universului, AICI. Insa, daca trecem in revista vedetele, mai trebuie mentionat aici si atelierul de fotografie, condus de Cornel Lazia. Un preferat al nostru, modulul pentru incepatori a fost unul din highlight-urile sezonului trecut, numarand printre cursanti si pe Dorin al nostru, care lauda nu doar “curriculum”-ul, ci si comunicarea exceptionala cu trainer-ul.

Nu in ultimul rand, sezonul cu numarul cinci debuteaza si cu un curs nou-nout menit sa dezvolte skill-uri de viata – Mihai Popa-Radu, desemnat coach-ul anului in 2008 si 2010, va defini succesul si, in orele sale de Dezvoltare Personala, isi va dirija invataceii catre o mai buna intelegere a notiunii de brand personal. Iar, din ciclul “vechi si noua toate”, cursul care demistifica domeniul de PR se va innoi cu un trainer multi-premiat: Ioana Manoiu, Managing Partner GMP PR, care tocmai a castigat la PR Award nu mai putin de sase premii!

Inca o saptamana pana la inchiderea perioadei de inscrieri!

Nici pe departe nu am inventariat toate propunerile DallesGO, si totusi deja visam cu jind la posibilitatea de a deveni din nou elevi – de data asta, ca adulti, deci fara optionale plictisitoare sau informatii nefolositoare :) Hai sa fim proactivi, sa alegem ce vrem sa aflam despre lumea din jur si sa apelam la cei mai priceputi profesionisti ca sa ne atingem scopul!

Grabiti-va, doar in luna noiembrie va mai puteti inscrie la cursurile DallesGO – in noua locatie, modelata pe structura fiecarui curs: str. Ion Oteteleaanu, nr. 2, et. 2 – urmand ca prima incursiune s-o aveti in decembrie!

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*