Home » Evenimente

Raw Generation Expo la Rin Grand Hotel

13 May 2013 scris de Niciun comentariu

raw-generation-expo1Duminica, pe 12 aprilie, la Rin Grand Hotel s-au reunit voia buna, deserturile raw vegane, cosmeticele bio si multe alte ingrediente pentru o viata mai sanatoasa. Evenimentul Raw Generation Expo este o expozitie cu vanzare unde sunt prezente firme din intreaga tara care expun o gama diversificata de produse si solutii pentru promovarea unui stil de viata sanatos.

Ce este si ce presupune termenul de raw vegan?

Raw vegan este un stil alimentar care presupune consumul de mancaruri vegetariene preparate fara foc sau foarte slab procesate. Alimentele de baza in aceasta dieta sunt: legumele, germenii, vlastarii, semintele, nucile, fructele naturale si alte suplimente, cum ar fi algele marine si prafurile vegetale deshidratate, supranumite si superfoods.

Care a fost atmosfera la editia a VI-a a acestui eveniment?

raw-generation-expo2Evenimentul s-a bucurat de surprinzator de multi participanti. Au fost prezente foarte multe familii cu copii mici sau viitoare mame, atrase de metodele si solutiile de alaptare sau de incurajare a copiilor sa manance sanatos. Expozantii au fost foarte generosi cu informatiile si explicatiile. Firmele, dornice sa-si atraga cumparatori, au pus la dispozitie tester-e si promotii valabile doar pe perioada targului. Cei mai putin familiarizati cu bucataria raw vegana au avut ocazia sa guste cateva preparate pregatite de restaurantele de profil din Bucuresti prezente la expozitie.

Organizatoarea expozitiei si promotoarea stilului alimentar raw vegan in Romania, Ligia Pop, a lansat in cadrul evenimentului cartea “Germeni si Vlastari: Surse de sanatate si Energie”, intr-o editie imbunatatita. Pe pacusul zilei au avut loc mai multe prezentari, printre care: Diversitatea alimentatiei: provocare si succes, Sanatate, iubire si hrana vie, Festival rawial – demonstratie culinara si un concurs de gatit raw vegan.

Fotografiile au fost realizate de Irina Pena la Raw Generation Expo, pentru KoolHunt.ro. Preluarea acestor poze fara acordul echipei KoolHunt.ro este interzisa.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*