Home » Carti

Ralph’s Party trage la o parte perdelele vecinilor

15 March 2009 scris de Niciun comentariu

ralphs-party-lisa-jewellAm descoperit-o de ceva vreme pe Lisa Jewell cu ocazia cartii Thirtynothing. O carte destul de realista si deosebit de amuzanta pe tema prieteniei dintre barbati si femei. Mi-a picat in maini de curand urmatorul ei volum chick lit – Ralph’s Party. O carte in acelasi stil cu care ma obisnuise deja scriitoarea britanica Jewell. Amuzanta, inteligenta, realista si cu ceva morala.

Ralph’s Party ne spune povestile cu ite incurcate ale locuitorilor londonezi de pe strada Almanac Road nr. 31. Un apartament studio cu 2 etaje unde la parter locuiesc cei 2 buni prieteni Ralph si Smith impreuna cu noua lor colega de apartament, Jem. La primul etaj avem cuplul format din Karl si Siobhan care isi petrece viata impreuna de 15 ani fara a se casatori. Iar la ultimul etaj o avem pe femeia fatala Cheri care a pus ochii pe Karl si planuieste sa nu il lase sa scape.

Ralph’s Party este un roman care trage cu ochiul pe gaura cheii, trage perdelele caselor vecinilor si patrunde subtil in cele mai intime secrete ale acestora.

Spune-ne parerea ta! Poti arunca cu rosii sau ne poti aproba, ramanem oricum prieteni. Si speram ca si tu sa ramai alaturi de noi.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Sa stii ca apreciem atunci cand esti dragut si nu ne spui cuvinte urate nici daca le meritam. La fel si ceilalti cititori ai nostri.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

*